on to měl majitel samozřejmě vše schované pod sedačkama,pokovené skla,takže do auta nebylo vidět,nic neměl vystavené,ale bohužel to odjelo i s autem.Ale souhlasím že bych to v autě nenechal,i kdybych měl chodit s krosnou na zádech třeba i v divadle
Proc si nekoupit VW - Yanku cti
Re: Proc si nekoupit VW - Yanku cti
No jo,
on to měl majitel samozřejmě vše schované pod sedačkama,pokovené skla,takže do auta nebylo vidět,nic neměl vystavené,ale bohužel to odjelo i s autem.Ale souhlasím že bych to v autě nenechal,i kdybych měl chodit s krosnou na zádech třeba i v divadle
.Pokaždé když jsemv Praze,tak se k autu vracím s hrůzou.Zítra mě to zase čeká. 
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
- Reklama
-
HerryCZ
- Kontaktovat uživatele:
DJ.Radim: A ten soft mas taky legalne, coz mi pripomina, ze tim padem jsi autorizovany servis.

-
Dj.radim
No skoro
Já jsem lepší,jak autorizovaný servis
U tebe by se taky něco našlo, vím svoje 
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja dal joke, nedavno si tady Radime toto psal ze neni problem o kolik omladit
no flame
no flame
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Diky ale ja v CR uz auto nekoupim 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
HerryCZ
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam kamose co si koupil ochcavu z nemecka mno a pak zjistil ze je stocena a pochazi z Beloruska.
-
Dj.radim
Octávky jsou stočené skoro všechny! Najeté 130tkm a původně 200-300tkm...U Herce v Zelinkovicích je 15 Octávek a z toho 12 stočenych...dneska jsem se na to koukal...Ale z Bělorusku auto,to jsem ještě neviděl 
bundeles píše:No jo,
on to měl majitel samozřejmě vše schované pod sedačkama,pokovené skla,takže do auta nebylo vidět,nic neměl vystavené,ale bohužel to odjelo i s autem.Ale souhlasím že bych to v autě nenechal,i kdybych měl chodit s krosnou na zádech třeba i v divadle.Pokaždé když jsemv Praze,tak se k autu vracím s hrůzou.Zítra mě to zase čeká.
Milan ten môj známy určite nie je jediný, ktorý dokáže otvoriť prakticky všetko, cez trezory, bezp. dvere a autá. Ako prevencia nepoškodenia auta nejákym feťákom je nič si v aute nenechať. Ak parkujete pri HM, tak do kufra už nič neodkladajte, urobte to doma. Ak to urobíte pred HM, tak máte vysokú pravdepodobnosť, že tie veci vidíte naposledy + rozbité okno na aute. Ak máte centrál a vykladáte veci do kufra z nák. vozíka, nenechávajte si na predných sedadlách doklady, resp. ženy kabelky, čakajú na to maloleté cigánky a za rohom tata v aute 
Astra II
Práve preto som radšej kúpil nové auto, aj keď poľskú Astru Classic 1,4Dj.radim píše:Octávky jsou stočené skoro všechny! Najeté 130tkm a původně 200-300tkm...U Herce v Zelinkovicích je 15 Octávek a z toho 12 stočenych...dneska jsem se na to koukal...Ale z Bělorusku auto,to jsem ještě neviděl
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
vůz mám dovezený z dojč od někoho z FM. a nezdají se mi Km, ale jede bez problému.Dj.radim píše:Znám pár lidí,co to umí a ty sis o to říkal
![]()
ježíš marjá, toto mi neříkej
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic