Díky Alzafirovi mám dodělané zavírání oken přes DO a také mi upravil stropní světlo s čtecími lampičkami, které jsem koupil na vrakáči.
Tímto bych mu chtěl poděkovat za pomoc .
člověče prozraď, to stínítko kolem zpětného zrcátka už tam bylo nebo je to nějaká tvoje práce? mě u astry štve jak mi slunce svítí do xichtu právě tou mezerou mezi stínítkama. díkes
Asi drobná chyba v komunikaci, nemyslím přímo ten klasický modrý nebo zelený pruh co je po celé délce skla, máš na fotkách osvětlení takovou černou síťovinu nebo jak to nazvat, něco jako se dává do bočních oken aby ti slunko nesvítilo na děti a tak...
Zdar Opláci. Tak jsem si po motivaci od Gorbiho také pořídil vystřelovací klíč. Akorát jsem neničil starý klíč, ale pořídil opláckou planžetu a nechal jí v klíčnictví obrousit, vsadil jí do vystřelováku i s imobilizérem ze starého klíče. Ještě uvažuju o druhém klíči. Díky Gorbo !! Je to super !
matys píše:Zdar Opláci. Tak jsem si po motivaci od Gorbiho také pořídil vystřelovací klíč. Akorát jsem neničil starý klíč, ale pořídil opláckou planžetu a nechal jí v klíčnictví obrousit, vsadil jí do vystřelováku i s imobilizérem ze starého klíče. Ještě uvažuju o druhém klíči. Díky Gorbo !! Je to super !
Nemas zaco .Zaujimalo by ma kolko ta stalo to vybrusenie?Lebo mne povedali 500kc.Tak som to spravil zo starej planzety.Inac ja som sa inspiroval u Langdoma.Dufam,ze som mi nepoplietol nick
Planžetu jsem koupil v levnealarmy.cz v Ostravě za 89,- (http://levnealarmy.cz/eshop/planzety-a- ... l-sm2.html) a na jejich doporučení mi jí v Hlučíně za 100,- obrousili.
Pro Alzafira: brousí i tu tvou planžetu, nevím však za kolik.