rezivění astra vs. octavia
tak přesně vypadá oprava u špatného lakýry, opraví, nastříkají, ale neprovede kvalitní přípravu, odrezení. odmaštění,
základ a potom venkovní lak. Vím o případu, kdy nastříkal venkovní lak na holý kov, však to 6 měsíců vydrží.
PS poměrně běžná praxe.
Ale po roce HRŮZA
základ a potom venkovní lak. Vím o případu, kdy nastříkal venkovní lak na holý kov, však to 6 měsíců vydrží.
PS poměrně běžná praxe.
Ale po roce HRŮZA
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Jedině vyřezat a navařit nový plech..Pokud jsi od Ostravy se ozvi:-)spermin píše:Taky mi rezne na PZ blatníku, a špatné je, že to zatím neumím opravit. Když jsem to oškrábal, odrezil a natřel základem, Objevily
se v šedém základu rezavé fleky. Následovalo opětovné ošetření a fleky byly o5, po důkladné úvaze jsem přistoupil k tomu, že jsem na lemy
zevnitř nastříkal rezistin, o5 odrezil a natřel. A výsledek znovu koroze (puchýřky vody pod barvou). Takže teď provádím opětovnou
opravu, znovu rezistin, ze spodu lemu natření spoje barvou MOTIP na podvozky (je tu o tom zmínka) zalepení silikonem plastového nýtu
držícího těsnění, mi koroze začíná v jeho úrovni a pokračuje směrem dolů, oškrábaní, odrezení a o5 natření základem, ten den jsem
nikam nejel, takže snad to bude OK, předtím jsem vždy ještě ten den jel a dokonce i v dešti, takže jsem zvědav na výsledek. Až bude
OK hodím postup i s fotodokumentací.
http://www.motipdupli.cz/Article.asp?nA ... nguageID=1
Nebude to barvou, snad kazde bile auto je brzo rezave
. Moje stare 13ti lete eFko s titanovou barvou, ktere ma ted muj kolega je po strance koroze OK, krome jednoho blatniku ktery byl meneny. Pravdou je, ze se na aute delaly pravidelne dutiny a osetroval se spodek, ale to se vyplati i u novych aut pokud to nechce mit clovek na par sezon
.
PS: jinak je to nechutne a smutne neco takoveho videt na astricce
.

PS: jinak je to nechutne a smutne neco takoveho videt na astricce

každej trouba chce chce co nejlevnější auto, géčko do 100 tis. a pak se diví, že to někde rezne a to platí u každýho auta. Mám rv 99 najeto 180 000 a rez sem neviděl, je pravda, že sem z nejlevnějších nebral, kdyby ste tu nezačli tak bych ani nevěřil, že astra hnije.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
ale o tom to přece neni, myslíš že ten kdo koupil draze tomu nezačne reznout? a ten co levně tak určitě už příští zimu bude blatník skrz? samozřejmě pokud někdo koupí už se rzí a pak se diví tak mu není pomociLeo píše:každej trouba chce chce co nejlevnější auto, géčko do 100 tis. a pak se diví, že to někde rezne a to platí u každýho auta. Mám rv 99 najeto 180 000 a rez sem neviděl, je pravda, že sem z nejlevnějších nebral, kdyby ste tu nezačli tak bych ani nevěřil, že astra hnije.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
není to jenom o ceně,ale zřejmě je náš rok výroby GOOD YEARLeo píše:každej trouba chce chce co nejlevnější auto, géčko do 100 tis. a pak se diví, že to někde rezne a to platí u každýho auta. Mám rv 99 najeto 180 000 a rez sem neviděl, je pravda, že sem z nejlevnějších nebral, kdyby ste tu nezačli tak bych ani nevěřil, že astra hnije.

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Hlavně je to o tom, jak se k automobilu chováš 
Když jej budeš pravidelně kontrolovat a opečovávat, tak na oplátku on Ti nebude dělat problémy
TAKŽE JAK JÁ K TOBĚ, TAK TY K MĚ 

Když jej budeš pravidelně kontrolovat a opečovávat, tak na oplátku on Ti nebude dělat problémy

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
jasně, že nejde o to kolik přesně stojí, ale ultra levný kousky sou podezřelý..., extra levnejm autum nevěřim, ale nemusí to bejt podmínka, může se stát, že někdo potřebuje prachy. Nejhorší je koupit auto po bouračce co se rychle načančalo a vypadá jak květinka, o to se můžete starat jak blázni a stejně někdě začne hnit.
Ale jak je tady v česku trend, kilometráž do 100 000 a , že má auto doopravdy 250 000 a je montovaný ze dvou aut to už je vedlejší. Jo a taky to musí bejt dízl, protože ten přece nežere a táhne jako bejk...
a tuzemská výroba taky nejni k zahození, protože díly sou levný přece ne?
Ale jak je tady v česku trend, kilometráž do 100 000 a , že má auto doopravdy 250 000 a je montovaný ze dvou aut to už je vedlejší. Jo a taky to musí bejt dízl, protože ten přece nežere a táhne jako bejk...

Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
- Kontaktovat uživatele:
JAK VY K MY, TAK MY K VY 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."