Jo, proto jsem se ho hned na začátku ptal kde bydlíTrdlo píše:Člověče, a že mi ta rada s drátem něco připomíná.... viď Apiku.![]()
![]()

Jo, proto jsem se ho hned na začátku ptal kde bydlíTrdlo píše:Člověče, a že mi ta rada s drátem něco připomíná.... viď Apiku.![]()
![]()
S CDMA mi to povídej - ještě asi na 10m od cdma antény mi to ruší CB vysíláníAPiK píše:(u TV především standardy CDMA nebo např. síť MVČR PEGAS).
Žižkov = vertikální polarizace, a Cukrák horizontální! Já jen že tohle dělá opravdu hodně.
A teprve mě povídej - naproti na baráku je Ufoun.sovicka píše:S CDMA mi to povídej - ještě asi na 10m od cdma antény mi to ruší CB vysílání
Si piš. Pořád je to "duchařina". Pokud děláš do vf. tak s Tebou o tom rád někde pokecám.sovicka píše:Sice mezi V a H by měl být útlum kolem 30dB, ale evidentně odrazy dělají své
Klidně, rád se čemukoliv přiučím... ale moje znalosti jsou dost minimální, dělám spíš do IT a elektro/CB/bastlení je spíš jako hodně okrajový koníček, takže znalosti jsou jen dost povrchovéAPiK píše:Si piš. Pořád je to "duchařina". Pokud děláš do vf. tak s Tebou o tom rád někde pokecám. Už léta mě to živí a teorie není rovno praxi.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |