jj melo by to bejt tak ze to je privod vzduchu k brzdam. Kazdopadne jestli se Capone rozhodne pro tydle od riegra a bude je chtit mit cerny tak ma vyhodu pac tydle se delaji i v povrchovej carbon uprave...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Konečně jsem se zase dostal k poči Teda pánové,děkuju všem za rady a náměty.Tak na 80% jsem rozhodnutý pro možnost 2 .Podle těch fotek,by to ladilo mému oku
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
mexxo píše:No to som tomu dal Teraz je to fifty - fifty...
Ale z týchto som za dvojku. Inak tie nárazníky nie su úplne podla môjho gusta, ale neni sú ani zlé.
Ale ja by som fakt nedával čierne kolá. Väčšinou ich to zabije, sú potom také nevýrazné. Strecha a kapota sú O.K.
Černá kola nééééé???? Já si myslím,že by to bylo docela v poho k tomu,co bych s autem chtěl udělat
Green: já to přece takle nemyslel Neboj,na nějakém srazu zase dáme zelenou,myslivce a zakopeme válečnou sekeru
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"