Vyřešeno, 1500 kg mi bylo odvezeno dodávkou a další tunu jsem odvezl AstrouTrdlo píše:Cca 600kg. Ale to bych nedělal.
Takovej ranec bych nedal ani do tranzita najednou... (1,5t), nebude jednodušší si to nechat přivézt, to už máš cca 2,5 palety ne?

Vyřešeno, 1500 kg mi bylo odvezeno dodávkou a další tunu jsem odvezl AstrouTrdlo píše:Cca 600kg. Ale to bych nedělal.
Takovej ranec bych nedal ani do tranzita najednou... (1,5t), nebude jednodušší si to nechat přivézt, to už máš cca 2,5 palety ne?
No ale ještě jde oto, aby si to policie při kontrole vysvětlovala ta jako ty. Pokud máš zapsáno v TP, že můžeš zapřahnout 2t a u vleku budeš mít největší hmotnost 2,6t, tak se jim to líbit nebude.bundeles píše:Tak tak,důležitá je okamžitá hmotnost.Taky mám vlek 2600kg a TZ do 2000Kg,takže vím že nesmím překročit 2000Kg.genius0011 píše:znamená to tedy jestli sem dobře pochopil že nemusím nechat snižovat hmotnost v TP přívěsu?
No já to vyřešil,jak jsem psal.Nechal jsem si poradit kanceláří JUDr.Svátka.Na autě možnost 1850 a celk.váha vleku ze 2t snížena na 1850.A jestliže povezu třeba auto o 100kg těžší,tak jsou povinni mi to na místě převážit,a to jsem fakt ještě neviděl váhu pro osobní auta s vlekem.bundeles píše:Já to také řeším, protože mám vlek pod loď na 2,0t a drtivá většina osobních aut končí na 1,8t bržděného vleku. Ale v týdnu jdu na STK, tak se poptám co a jak. Já chci zkusit snížit hmotnost vleku na 1750Kg
Tak tak předsedo,máš pravdu a já se omlouvám.Mike.S píše:když už citujete předhozí příspěvek, citujte prosím vás jenom jeden, potom je tu jeden příspěvek přes tři stránkydíky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |