Já mám od vojtavojta loketní opěrku a musím říct že mi tam sedí vic než ostatni(pouze muj nazor).Vyhoda je odklopení když ji tam nechceš a nevyhoda malo místa,ale na co potřebuješ hodně místa v loketce?(par blbustek se tam vleze)Na to je snad kufr,přihradka spolujezdce ne?Pokud chceš mít loketku s velkým prostorem tak už snad jen krosnu
Ondra B. píše:Neber to nějak osobně, ale už mě vážne nebaví číst ve všech možných vláknech a poradnách jak každému vnucuješ tu nejlepší loketní opěrku.
Do všech oplíků co jsem měl jsem dal vždy loketku od Gumáren zubří.
Loketka vychází i s poštou na 1000Kč a splní naprosto perfektně stejnej účel, jediné co nemá že se nedá odklopit.
Ale to není vůbec potřeba.
Takže si myslím že ta origo asi úplně nejlepší nebude,,,,, jelikož jsem je viděl jen ve dvou autech...
To je můj názor

Gumárny Zubří doprodávájí posledni kousky co mají,protože zrušily kontrakt s Polským dodavatelem(nedodržel vždy termín dodání) a budou odebírat od jineho,ale neví kdy a ani neví ceny.
A s tím prodáváním(podle tebe ondro.B vnucováním)pokud něco koupím za učelem prodeje,tak se snažím prodat za každou cenu ne?To je logicke,že to bude nabízet a je na každem jestli koupí a nebo ne a jestli si přečte příspěvěk,tak když uvidiš příspěvek od vojtavojta tak nečti,když tě to tak vytáčí.Neber si to osobně to je jen muj nazor,taky si nečtu vše Martin