Tak tomu říkam tuningRadoš 92 píše:No nic, jdu sundat zadní světla.....

hehe. Nééé sranda, co kutíš ??
  hehe. Nééé sranda, co kutíš ??Tak tomu říkam tuningRadoš 92 píše:No nic, jdu sundat zadní světla.....

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... 

No co by, světla jsem sundal a dal tam klasické blikačky na kolo.Paráda..Boči píše:Tak tomu říkam tuningRadoš 92 píše:No nic, jdu sundat zadní světla.....

Ložiska na klice, svazky elektriky, začne to hnít, díra v podlaze..... ještě to zdaleka nebude všechno.manli2 píše:ještě odejdou tlumiče a průžiny a je komplet včechno nový

Klasika. Auto = nikdy nekončící investice. Musíš se s tím smířit.manli2 píše:vidíš... ložiska
 (ale taky bych ji vždycky odvezl nejradši na vrakáč, když se něco vysype, ale jen do doby než to opravím.)
 (ale taky bych ji vždycky odvezl nejradši na vrakáč, když se něco vysype, ale jen do doby než to opravím.)
 ale nejlepší je mít oboje
  ale nejlepší je mít oboje   
 Ani se nemusi nic vysypat ... ja tenhle mesic platil pojisteni na rok a rocni prohlidku (zadny komplikace, jen olej a filtry) a 30 tisic v tahuTrdlo píše:
Klasika. Auto = nikdy nekončící investice. Musíš se s tím smířit.(ale taky bych ji vždycky odvezl nejradši na vrakáč, když se něco vysype, ale jen do doby než to opravím.)

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |