To mi taky občas dělá, já přepnu ale jen páčku tam a zpět, nadozar na obě strany a je to v klidu...Melodi_boy píše:Včera jsem měl trocha den blbec, ........uf uf uf
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
- Zdeněk Lbc
tak jsem dnes dojel ze Zlatých hor auto špinavé jak hrom skoro jsem ho ani nepoznal ale nevadí super jsem si zalyžoval no tak zítra ráno jdu mít astrulku aď je čistá do Nového roku jak se říká jak na noví rok tak po celí rok
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Ráno vylezu v Brně před barák a že pojedeme ke známým na oběd. To by ale nesměl padat zmrzlý déšť...auto pokryté vrstvou ledu, když jsem viděl ty chudáky kolem jak se dobývají do okolních aut a vysekávají auta z ledu, tak sem ši šel koupit listek na šalinu a jel MHD. Autem asi vyjedu až bude obleva...
jo ja dneska vysel ven, a prijdu k autu, 20 cm nanos snehu, odklidim snih a auto ve vrstve ledu
takze sem 10 minut odsekaval, oskrabal vsechny okna a pak teprv vyjet, no prazaci se museli asi divit co se pres noc na silnicich obvjevilo za snih 

Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
gErda píše:jo ja dneska vysel ven, a prijdu k autu, 20 cm nanos snehu, odklidim snih a auto ve vrstve ledutakze sem 10 minut odsekaval, oskrabal vsechny okna a pak teprv vyjet, no prazaci se museli asi divit co se pres noc na silnicich obvjevilo za snih
V Praze když napadnou 4cm sněhu, tak je kalamita, takže těch 20 cm je super hyper maxi kalamita.

btw. ted sem si vzpomel, dneska sem sel zahrat si fotbalek do telocvicny no a prijedu na parkoviste a co tam nevidim, krasny kupecko 2.2 bertone, modra barva, cerny folie na sklech, vcelku nova znacka 8A0 tusim, ten tu asi jeste nebude co
no ale kupecko krasny

tak dneska sem po praze potkal snad nejvic aster co sem kdy videl na silnici
a bohuzel zadna nemela nalepku nic
zajimalo by me kolik prazaku tu vubec je, a vlastne budte radi ti kdo tu nejste ze tu nejste, rano -8 stupnu, zamrznuto naprosto vse, namraza hruza, ve 12 silenej dest -1 stupen, (nechapu) no a prsi v kuse do ted, vsude mraky vody, hnusnej snih, sem zvedavej co se stane jestli tro pres noc zmrzne, vcera sem is byl konecne trochu vyskouset skolu smyku na zasnezenym parkovisti, no a nemelo to chybu
vzal sem si priklad z toho videa co tu pred par dnema bylo