možnost objednat osram nightbaker

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Zamčeno
nechy87

Re: možnost objednat osram nightbaker

Příspěvek od nechy87 »

Pavle banky Ti nevolají s tím,aby Ti nabídly bezúročnou půjčku,z které nic nemají.Nebo myslíš,že ten telefonát,ten člověk,který volá a dalších x věcí s tím spojené jsou zadarmo? :)
Každopádně dle Tohohle "
syrecek píše:ahoj tak zítra bych měl mít funkční internetové bankovnictví tak zbytku odešlu v úterý na účet jinak okopírované složenky budu mít zítra navečer ještě jak tu padnul návrh kdybych náhodou nevěděl jak s tím internetovým nebo mi něco nešlo jste někdo ochotný když to vložím na někoho účet to rozeslat?mělo by to snad jít v poho ale kdyby náhodou.díky
"
jsem si myslel,že dnes navečer budeš mít ty složenky okopírované nebo se pletu? :)
Astra G 1.6 16v XEL LPG...
Reklama

Jaryn583

Příspěvek od Jaryn583 »

Těch slibů syrecka bylo tolik............
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
syrecek

Příspěvek od syrecek »

Kdybych Vám teda nechtěl vrátit vaše peníze, tak by je neměl nikdo ale někdo už je má, tak mi nejde do hlavy proč bych měl někoho okrádát a někoho ne když tady padaj takový názory.Dobrý hele pokud ti o to tak jde nechám ti jí okopírovat ale platit to nebudu fakt už sem v tom utopil peněz dost, neodlám se s nikým hádat ale já už mám peněz v prdeli z týhle akce dost
Opel Astra Classic 2 1,4 16w twinport / r.v.2005
syrecek

Příspěvek od syrecek »

nevim o co Vám jde mám kvůli tomu založený bankovnictví peníze chci poslat a pořád někdo musí vrtat
nechy87

Příspěvek od nechy87 »

Opravdu doma nemáte mobil s foťákem? nebo za to se taky platí? ja po Tobě nechci,aby si platil za věci,které i moje 55 máma dokáže provést zdarma s využitím netbooku.
Chápu,že možná ty nemáš,vzhledem k práci ve strojírenském podniku Motorpal,mobil s fotoaparátem,ale doma určitě někdo mít bude.:) Nebo digitalní fotoaparát doma nemáte?fotíte stále na kinofilm?:)
syrecek

Příspěvek od syrecek »

Rád bych kdyby si ze mě přestal dělat uplnýho debila, s přítelkyní ani jeden foťák nepoužíváme a když už někam jedem tak bere foťák někdo jinej a fotky mi pošle. na fotkách vážně něják nelpím
syrecek

Příspěvek od syrecek »

možná ty seš nějákej vekopodnikatel a máš toho doma moderního až moc ale to ti já fakt nezávidím
syrecek

Příspěvek od syrecek »

abych to uzavřel peníze budou odeslané přes internetové bankovnictví a já už snad budu mít pokoj od nějákých dohadů
syrecek

Příspěvek od syrecek »

zatím odesláno nechanický jiří, Rokl Karel, Horáček Aleš, jaryn 583
nechy87

Příspěvek od nechy87 »

Já nejsem žádnej velkopodnikatel,pracuji celkem tvrdě(6 dní v týdnu,min.12hodin a za posledních 10 měsíců jsem v tom měl ještě jeden den dovolený) a dle toho si můžu kupovat věci,které chci a potřebuji.Ale nekupuji,co nepotřebuji,proto mám o 5 let starší auto než Ty,jsem šetřivej,proto jezdím na LPG a proto jsem chtěl žárovky od Tebe,protože to byla výhodná nabídka,kterou bych rád využil.
Chápu,že nemusíš mít zrcadlovku a fotit památky a krajiny jako já,ale jestli se nerad fotíš,tak doporučuji nedávat na více internetových serverů svoje fotky,kde jsi nahý do půli těla.
K té Tvé SZ,mě nejde jen o peníze,chci,abys mě poslal tu okopírovanou(ofocenou) složenku.Abys ukázal,že jsi nelhal.
syrecek

Příspěvek od syrecek »

k tomu focení-to focení je starý 7let :o ok tkže když bude okopčená složenka dočkám se omluvy? :twisted:
nechy87

Příspěvek od nechy87 »

Omlouvám se za ty fotky,nevšiml jsem si,že jsi to nahrával na FB v roce 2009.Ale to je jedno.:)
Když ty údaje na Té složence budou potvrzené poštou s tím,že datum odeslání bylo do 12.9. a jednalo se o můj účet a ne jinej,tak ty peníze poté pošlu na dobročinné účely.Omlouvat se nemám za co.:) Až najdeš nějaké obvinění Tvé osoby v mém příspěvku(přečetl jsem pro jistotu všechny příspěvky v tomhle topicu ),tak mě to napiš a já se Ti za něj omluvím. Pokud bych měl,ale vypsat všechny Tvé sliby,které nevyšly,tak by jich bylo více,že? Chápu,že si něco neovlivnil,proto Ti spoustu věcí nevyčítám.Ale prázdné sliby slýchávám dost často od politiků,tak jich mám dost.:)
syrecek

Příspěvek od syrecek »

ok jsme domluveni tohle beru 8)
nechy87

Příspěvek od nechy87 »

pevně doufám,že to samé uděláš Ty,když to nebude pravda.:)
A nebo ne,za ty peníze si kup tohle http://foto.bazos.cz/inzerat/18248356/D ... -ODBER.php :))
syrecek

Příspěvek od syrecek »

jj dík za radu drahé to není 8)
Zamčeno