Nevím co to bylo SW,protože jsem ho již smazal. Poznám nějak jestli jsem opravdu převodník odpálil?? Protože při kontrole HW v počítači ten kabel vidím a nějakou chybu nevykazuje. Slyšel jsem ,že kabel má v sobě čip a ten sebude muset přeprogramovat. Jestli máš s tímto problémem nějaké zkušenosti tak prosím poraď......dík
Jinak při zablokované diagnostice OP-COM (když použiješ cz verzi na clon) jsem se před cca rokem domluvil s člověkem z jiného fóra Anyraj - 608454641. Mám pocit, že byl z Přerova, nebo Prostějova, ale přesně nevím
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Jde pres opcom zjistit na kolik je naplnena klima? S geckem ted moc nejezdime tak jen pro info zda nechat zase naplnit nebo tam jeste po roce a pul neco zbylo Diky
Ahoj lidi prosím Vás našel by se tady mezi vámi nějaký dobrák, který by mi pomohl s instalací clonu OP-Comu?
Mám verzi firmware:1,39 a verzi Op-Comu mám 090820B.Zasekl jsem se na programu Winhex vůbec netuším co a jak sice byl k tomu návod v angličtině ale vůbec tomu nerozumím.Takže Vás prosím o každou radu.Děkuji za odpovědi.
Měl bych tady ještě jednu otázku umí Op-Com z jakékoliv řídící jednotky airbagu u Oplu vymazat nebo přeprogramovat záznam o nehodě(vystřelený airbagu)?Nebo je na to jíný soft?