neni blesk tvuj pomalejsi bracha ?
 neni blesk tvuj pomalejsi bracha ?  zupa uzasny ... jdu cucet .... jinak chlapci ted mi to doslo ... prvni sraz CC astry v cechach ... a muzeme rict ... byli jsme pri tom !!!! a to je parada
 zupa uzasny ... jdu cucet .... jinak chlapci ted mi to doslo ... prvni sraz CC astry v cechach ... a muzeme rict ... byli jsme pri tom !!!! a to je parada  
 neni blesk tvuj pomalejsi bracha ?
 neni blesk tvuj pomalejsi bracha ?  zupa uzasny ... jdu cucet .... jinak chlapci ted mi to doslo ... prvni sraz CC astry v cechach ... a muzeme rict ... byli jsme pri tom !!!! a to je parada
 zupa uzasny ... jdu cucet .... jinak chlapci ted mi to doslo ... prvni sraz CC astry v cechach ... a muzeme rict ... byli jsme pri tom !!!! a to je parada  

angazovali se vetsinou nase drahe polovicky na nataceni videi .. jinak jsem aktualizoval odkazy na foto ze sraziku na strane 16
 angazovali se vetsinou nase drahe polovicky na nataceni videi .. jinak jsem aktualizoval odkazy na foto ze sraziku na strane 16
To me po*er .... vsechny nicky OK ale svuj si zkomoliAvantgarde píše:George_GTR, Rakdors, Jimmy323f, Rakosni(cz)ek, MODRE CABRIO NENI CLEN, kabrioletak, tesario, Avnatgarde, Sendik

Říkal jsi, že pomsta bude sladká.Trdlo píše:Tak jako Majesty, kdyby jsi rovnou npsal, že na kluky se*eš a nechce se ti jet (vím že Tě žena nechtěla pustit), bylo by to jednodušší napsat přímo, jak se tu vymlouvat, že ti nejede auto....
 Kdybys mi nemusel nutně týden před srazem měnit půl auta a dělat tu příšerně drahou diagnostiku, určitě by zbyly koruny na sraz a hlavně by mě nezlobilo auto s otáčkama...
  Kdybys mi nemusel nutně týden před srazem měnit půl auta a dělat tu příšerně drahou diagnostiku, určitě by zbyly koruny na sraz a hlavně by mě nezlobilo auto s otáčkama...   
   Nějak jsem se vymluvit musel.

O nás
 O násNo tak panove... tohle patri na pavlac anebo do: FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tadyMajesty píše:Říkal jsi, že pomsta bude sladká.Trdlo píše:Tak jako Majesty, kdyby jsi rovnou npsal, že na kluky se*eš a nechce se ti jet (vím že Tě žena nechtěla pustit), bylo by to jednodušší napsat přímo, jak se tu vymlouvat, že ti nejede auto....Kdybys mi nemusel nutně týden před srazem měnit půl auta a dělat tu příšerně drahou diagnostiku, určitě by zbyly koruny na sraz a hlavně by mě nezlobilo auto s otáčkama...

Kluci video je super, akce povedená, takže doufám, že bude další ročník.

Majesty je alespoň spokojenej a bude zase klidně spát.  Takhle nevěděl odkud kdy a co přijde, tak byl pořád ve střehu.
  Majesty je alespoň spokojenej a bude zase klidně spát.  Takhle nevěděl odkud kdy a co přijde, tak byl pořád ve střehu.  

To je dobře a teď si jdu najít vaše video a zkouknout ho
 To je dobře a teď si jdu najít vaše video a zkouknout ho   

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |