Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

já jdu do práce zítra, hned po práci umyju taky Astru, naleštm a 26 zase hurá do práce!!!!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Reklama

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker »

Já sem se chystal že ji umyju dneska ale -4 stupně mě odradily....
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Já to myju ve velké, teplé, trolejbusové garáži s vapkou, elektrikou, takže stříkám spodek, podběhy, vysávám, leštím do sucha a tak. To bych přál každému. A za 30Kč (včetně DPH), tekoucí voda - teplá, kolik chcu, spotřebuje. Žádný kyblíček.... :lol:
gErda

Příspěvek od gErda »

jo ja chtel taky dnes umejt astricku, vcera sem ji vysal a vypucoval vevnitr, pekne cockpit sprejem a rucnim vysavacem ;) dneska sem chtel umejt celej zbytek jenze venku minus 6, dostal sem 39 teplotu , takze supr vanoce a astra spinava :)
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

Dneska jsme s astrulí zajeli pro takovýto dáreček pod stromeček :D foto tatím jen propůjčeno :oops: Obrázek
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

genius0011 píše:Dneska jsme s astrulí zajeli pro takovýto dáreček pod stromeček :D foto tatím jen propůjčeno :oops: Obrázek
To je krásné zlatíčko!!! :P
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Pěknej rošťák :lol: Tak ať poslouchá jak má :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Tak vcera jsem tahal UAZe zapadleho v ledem zamaskovane melioracni strouze :lol: soudruzi ze sovetskeho svazu zapomneli na uzaverku diferaku ... po vyprosteni byl zas... jak jetel - protijedouci ridici opravdu neverili kdyz videli cabrio upravu celou od bahna :lol:
Obrázek
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Tak jsme opět poslední 3 dny procestovali. :D Na tachometru přibylo dalších 685 km. Jezdilo se moc dobře, o svátcích nebyly na silnicích kamióny, cestou do Olomouce byl brzy ráno klid. Při přejezdu kopců za Svitavama byly stromy jak v pohádce Mrazík. To samé včera cestou po D1 z Brna. No a ASTRA je opět pěkně špinavá!
vavatko

Příspěvek od vavatko »

Tak jsem dojel dnes dopoledne s okružní jízdy Ostrava Zlaté hory Šumperk a opět zlaté hory Ostrava no prostě nádhera v Šumperku náledí a na horách plno sněhu astrule táhla jak hrom jen kdyby řidiči jezdily s rozumem vyděl jsem během cesty 6 aut v příkopě
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

vavatko píše:Tak jsem dojel dnes dopoledne s okružní jízdy Ostrava Zlaté hory Šumperk a opět zlaté hory Ostrava no prostě nádhera v Šumperku náledí a na horách plno sněhu astrule táhla jak hrom jen kdyby řidiči jezdily s rozumem vyděl jsem během cesty 6 aut v příkopě
A žádná astra, že? Tak to má být.

Já byl v ADOP Caru v Ov. Účelná návštěva. Přijdu tam a hned ze dveří jí vidím. Funglnová. Naleštěná. Blýskavá. Modrá. Nádherná kola. Opel Astra GTC OPC. Jdu přímo k ní. Tak rychle jsem nikdy nikam nešel. Až dnes. V momentě jsem stál u ní. Všem prodejcům to bylo jasné kdo jsem... Na ní cedule - prodáno. (Jistěže prodáno, jak jinak..) Koukám na ní.... Otevřené okýnko, nakouknu pomalu dovnitř, řadička OPC, volant OPC, nádhera. O téhle chvíli jsem snil dlouho a je tady. OPC, nové, přede mnou v autosalónu a já si přišel pro ní..... pro barvu na svou Astru. Tak jsem si jen prohlídl to OPC, koupil co potřeboval a zase odešel.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak v OV bude jedna OPC H navíc..
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi »

Včera jsem měl trocha den blbec, zajel jsem si do Opel Novotný objednat dveře na nádrž (bo mi to nějak nechce zavírat) - sranda bude stát cca 1100 + nástřik do barvy, když jsem odjížděl zjistil jsem že mi nesvítí jedna žárovky Osram Silverstar, tak jsem je do Jednoho fajn obchůdku s přijemnou obsluhou v OV-výtkovicích, tak jsem koupil 2 OSRAM NIGHT BREAKER™ vyměnil - svítí fakt dost dobře, jedu domu a pouštěl jsme protijedoucí auto a bliknul na něj dalkovýma a ejhle dálkové světla zůstaly svítit furt (i když se vypnuly klíče), tak jsem myslel že to je pačkou - zajel jsem do kely koupil pačku za 700, odjel do garáže, vytáhnul pačku a ejhle uplně jiná - tak zpátky, ty co tam mam ta už nejde objednat, tak jsem zašel hnedka vedle do nahradních dílu a tam ju taky neměly tak jsem odjel do novotného - tam měli poslední pačku za cca 1300 tak jsem ju vzal odjel do garáže - vyměnil a dalkové svítí porad - tak jsem dlubnul do relatka a problem byl v tom relé - nahodil pačku spatky a frčel do Opla - tam už nikdo nebyl, takže jsem dneska v 8 ráno zavital do novotného a naštěstí mi vratili peníze uf uf uf
Saša

Příspěvek od Saša »

Trochu dost den blbec. :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi »

A ještě v polovině dne mi začala blikat kontrolka žobravého oka (docházel benál) :D
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

dneska jsem astřičku konečně umyl už to potřebovala :D a protože mi pc začal hlásit headlight tak jsem hned zkontroloval světla a vyměnil žárovičky :lol: tak snad mě holka zas bude nějakou dobu poslouchat
Odpovědět