Hezky to mas sice je to dost diskoteka ale libi se mi to...
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
jj neni problem ale auto je pokazene na SK tak omesiac tam dojdem pren potom ti to nafotim je to lepene silikonom pruhlednim na tej hrane u mlhovky na mriezke
ostalo znicoho nic stat ale je to cerpadlo takze auto sa odtiahlo aspon do servisu tam je rozobrate tam to bude stat 100eu no a ta oprava cerpadla zatedy neviem
Lukáši ty máš fakt pech... to co si dal do oprav, tak za to by si měl v dnešní době druhou astru Neuvažoval si o výměně za jinou?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Přeci jí ted nenechá nepojíznou za pár korun na rozebrání. Leda splichtit pomocí vrakovišt a poslat do světa. Ale hodně daleko a né někomu z fora At ti to dopadne dobře a moc to nestojí.
Tak to by byla hloupost jí pustit. A do těchto věcí nikdo nevleze. Koupíš háčko s padesáti tisíci a může tě potkat to samé. A bude to ještě dražší. Jen jí dej do kupy, máš jí hezkou.