tak už jsem taky viděl Avatara Je to taková pohádka pro malé i velké diváky " fajn film a nelituju času ani prašulek "
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Wanted: docela dobrý film, nejlepší je horizontálně zakřivená balistická křivka střely
Bathory: četl jsem i knížku a s tou to teda nemá pranic společného, tak jsem z toho byl tak trochu zmatený a pak jsem kdesi četl, že knížka je fikce jako prase a Jakubisko to dělal podle "skutečnosti", kterou se mu nějak podařilo dohledat (pamětníci a tááák )
Avatar: no snad ho zkouknu zítra, dneska jsem viděl ukázku a nevypadá to věru zle
Wanted jsem viděl a je to špičkový film!! Ale na avatar bych nešel ani zadarmo... to mně nijak nenadchlo, viděl jsem jeden obrázek a už mi to stačilo. To není moje parketa.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radušíku : Přesně,jak píše Mike.S Já jsem tedy velký fanda filmů a myslím si,že pár filmečků jsem taky viděl a to i z pohledu pracovního " dva roky při škole jako promítač v kině "
p.s. Avatar je naprosto super filmeček kterým všem mohu jen DOPORUČIT narozdíl od filmu " Wanted "
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Tak segra byla včera v Brně na Avatarovi a prej super,podle toho co říkala je to zajímavé a klidně bych i zaplatil kino jen proto,že ten maník vymýšlel grafiku a efekty cca. 10 let. Prý takovej Shrek je proti tomu rozmazaná omalovánka.Vizuální kvalita prý nemá chybu,perfektní detaily.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Mojmec11 píše:Tak segra byla včera v Brně na Avatarovi a prej super,podle toho co říkala je to zajímavé a klidně bych i zaplatil kino jen proto,že ten maník vymýšlel grafiku a efekty cca. 10 let. Prý takovej Shrek je proti tomu rozmazaná omalovánka.Vizuální kvalita prý nemá chybu,perfektní detaily.
já byl na 3D, dva lístky za 400,- a nelituju, n+ěkteří tu chodí klidně 2x, fakt super kdo má rád sci-fi
spíš pořad, teď jsem dokoukal na čt2 "Ta naše povaha česká" věnovaná tuningu, docela zajímavé.....
většina lidí co tam mluvila byli redaktoři amoderátoři co tyhle lidi odsuzují, ale bylo tam i pát lidí či profi závodníků co mě potěšili
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!