Zdravím přátelé po delší odmlce se chci s vámi podělit o můj příběh.
Příběh začal jak jinak než 13tého pátek.Začínám věřit i na strašidla a další......
Co se stalo?Asi toto,jedu si to s Esmeraldo naberu bývalou sousedku kecáme o dětech a najednou Esmeralda náhlá smrt.
Tak jsem bývalou sousedku zase vyložil udělal ze sebe blba a auto se snažil odtlačit na bezpečné místo aby nezůstala u cigánského ghéta.
Já mezitím si odskočil na 8 hodin do kolbenky a zavelel mladému aby večer přijel pro mně že odtáhnem Esmeraldu .
Přijeli jsme k autu já ze zoufalství strčil klíče do zapalování a auto chytlo

Auto jsem odvezl domů sice jen na volnoběh protože nešlo pořádně přidat plyn ale odvezl.
Pak začalo laborování napíchl jsem opcom a jediné co jsem našel bylo P0335 tudíž snímač klikového hřídele ale po poslání livedat Alešovi(Alzafir) který mně vyvedl z omylu o tomto nefunkčním snímači, protože v datech bylo vidět že čidlo stále měří ale vypadává signál čidla vačkového hřídele v čerpadle který jsem před půl rokem měnil.
Nechtělo se mně ani Alešovi věřit že by odešel další snímač a tak jsem na netu našel firmu v praze kterou mně i Aleš doporučil .¨
Vyměnily jsme si pár emailů s panem Komínkem z Autokomi
http://www.autokomi.cz/ a mně bylo jasné že vánoce sežere repas čerpadla .
Domluvili jsme se že mu auto dovezu .
Auto jsem dovezl po ose , po cestě z Tanvaldu do Prahy auto několikrát škublo a jednou u Benátek i chcíplo ale dojel jsem a pan Komínek ochotně v sobotu ve 12:00 auto převzal do své skromné ale pro mně super dílny .
Po týdnu jsem dostal SMS s nejlepší zprávou Auto (Esmeralda)je opravená(vyléčená).

Dohodl jsem se s panem Komínkem že si auto vyzvednu v Sobotu odpoledne že budu muset do Prahy Busem ,mimochodem taky zážitek a klobouk dolu před chlapama co mají tu trpělivost jezdit Busem s lidma co jsem měl možnost dnes vidět ,včetně mně.
Na Černém Mostě už na mně čekala Pražská spojka (přítel z prahy který mně vždy pomůže)aby mně odvezl do Autokomi.
Nakonec mně pan Komínek udělal i zajímavou cenu a já si ještě vyžebral jeden šroub k čerpadlu který manželce chybí na Zafiře.
Takže jestli tohle pane Komínku čtete tak ještě jednou velké díky za takové odborníky z České republiky.
Esmeralda si to domů upalovala jako nikdy předtím si myslím
Tak a to je vše

Jo a mimochodem pánové s našima čerpadlama žádné experimenty ,pan Komínek mi ukazoval jedno odborně opravované čerpadlo (řídící jednotku)
a i já laik viděl že je něco špatně.
Za mně rovnou Autokomi.