Miguello píše: Na to karaoke se fakt těším a doufám, že Def, Capone, Frydex a jim podobní baviči se nenechají dlouho přemlouvat Nezapomeňte někdo vzít kameru, to se vyplatí zadokumentovat pro příští generace
hafo híííííííí
p.s. pro odvážné zpěváky v karaoke připravíme " hodnotné " ceny ( ceny jsou již doma a připravené )
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Ke dnešnímu dni je jedna chatka pro možné zájemce volná, takže kdo by měl ještě zájem jet na Koráb, tak pište dnes a nejpozději zítra
To Manli: No Karle už si nějakou povině vyber
POZOR POZOR,po dnešním tel. mi Luboš říkal,že jako pořadatel si zamlouvá 1. písničku na karaoke Odměna bude i pro tebe,neboj
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Takže tímto Vás všechny zvu na sraz Praha-Letňany, který se koná 9. října 2010 již po páté v řadě Jinak všechny informace ohledně místa, průběhu, ubytování, plateb, atp. naleznete v tomto a všech následujících příspěvcích(kde bude aktualizován seznam účastníků)
Je přislíbena přímá účast zásatupce firmy Autotechnik Opel Zralý na srazu
tak se také přijedu podívat na ty vaše krasavice naleštěné.
A při této příležitosti si dovolím, pokud bude zájem, vyhlásit malou soutěž pro účastníky srazu. Majitel vozu OPEL Astra-G s nejhůře zobrazujícím displejem MID získá ode mne jako výhru jeho bezplatnou opravu v hodnotě 1000 Kč. Každý soutěžící si vedle svého alespoň trochu svítícího MIDu položí jmenovku se svým uživatelským jménem užívaným na tomto fóru, já si autíčka obejdu, vyfotím, posoudím a posléze veřejně vyhlásím vítěze
Demontáž / montáž MIDu si musí výherce zajistit sám a taktéž bude muset uhradit případné poštovné (cca. 100 Kč).
Astra G Caravan Z16XE 2004 http://www.PepaS.cz- opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít