Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeste by to chtelo aby to tady cetli i lidi co samolepku nemaj a presto je nekdo potkal, ja mam v ulici kde bydlim min. 3 astrule a za barakem zafira a hacko, to bych jim musel vsem rict dobry den kdyz je uvidim a dat jim adresu webu
ale parkuju vzdy okolo nekde takze si vsimnout museli, ne kazdej je ale "pacient" aby na foru i spal 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Luboš X17DTL
-
Radoš 92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zigi, Jimmy:
Jo, u nás se to tam taky hemží lopatama, než řidičema. Tak by to nebylo od věci... Pouvažuju.
Jo, u nás se to tam taky hemží lopatama, než řidičema. Tak by to nebylo od věci... Pouvažuju.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
souhlas!Mike.S píše:kua kam na ty klubové auta furt chodíte, já u nás potkávám v průměru 10-15 Aster denně ale žádná klubová (teda aspoň nemá nič podle čeho by se to dalo poznat)
Priklad: Pracuju v Praze na Chodove (ty "skleniky" vedle D1cky), parkuju tam na parkovisti u sidliste.... a v pondeli kdyz jsem jel domu najednou koukam, jelo nas 6 Aster za sebou (z toho parkoviste) a jeste k tomu 2 proti (na to parkovistet)!
Jsem si rikal, ze by nejaky sraz?
Kazdopadne zadna z nich nemela "www.astra-g.cz"
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
ale je fakt že jsem už přemejšlel kde vyhrabu hever abych te sejmul když jsem viděl auto bez okýnek a někoho vevnitř
a hlavně zda jsi si všimnul Božky žáby na zadním skle po který je to autí pojmenovaný
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo ta cervena zbastlena astra radoby tuning byla v Melniku, vic fotek v galerii mam pocit - https://www.astra-g.cz/gallery.php
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
tak dneska sem videl poprvi astru co mela na sobe klubovou samolepku bylo to strbrne kupecko a stala na praze 10 ale nevim jak se menuje ta ulice vim ze je rovnobezna spocernickou ulici 
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
+ 2x garfild za oknem 
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele: