XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008

Opel srazy i jiné
Odpovědět
Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL »

Princ William píše:
Defender píše:Zdendo tak to je paráda a včera jsem telefonoval s Jardou, tak snad si dá říct :lol: :lol:
no sice obá orodujete ale já tam fakt nedorazím :cry: :cry: i když bych hrozně rád ale peníze jsem už utratil za něco jiného....v každém případě mi to mrzí hlavně když tam bude pár lidiček ze západočeskýho kraje...poznal bych hrozně rád ty co tam pojedou poprvé ale budu doufat že se Vám tam zalíbí a na podzim se tam uvidíme....v každém případě si to tam užijte....tímto všechny ještě jednou zdravím :!: po přečtení vlákna to vypadá že by jste tam potřebovali aspoň 10 dívek jako je majky.n jak si tady vypisujete na koho si má dát pozor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: se směju až nemůžu...... :lol:
Tak jsem si myslel, že si letos zase nebudu muset koupit židličku, že budu opět sedět na tvojí bedně s pívem :D , ale teď jsi mě naštval. :( Víš, co by to bylo pív, za tu židli? :( :( :(
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No vidíš Luboši, já vlastně budu muset taky koupit nějaký židle pro celou rodinu, když už mi jednu zkonfiskovali v Pávově nějací vepříci :lol: :lol:
Mobil : 602318645
Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL »

Defender píše:No vidíš Luboši, já vlastně budu muset taky koupit nějaký židle pro celou rodinu, když už mi jednu zkonfiskovali v Pávově nějací vepříci :lol: :lol:
Asi budu sedět na svojí base. :D
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Pitman

Příspěvek od Pitman »

Defender píše:No vidíš Luboši, já vlastně budu muset taky koupit nějaký židle pro celou rodinu, když už mi jednu zkonfiskovali v Pávově nějací vepříci :lol: :lol:
Hele vem jednu i pro me :wink:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Luboš X17DTL píše:Tak jsem si myslel, že si letos zase nebudu muset koupit židličku, že budu opět sedět na tvojí bedně s pívem :D , ale teď jsi mě naštval. :( Víš, co by to bylo pív, za tu židli? :( :( :(
no vidíš to...já mám židliček dost ale bohužel tam nebudu....no a ta basa od pivka je taky dobrá (hlavně když je plná :lol: :lol: :arrow: prostě plzeň se na lidech projeví :lol: ) ale i ta buhužel zůstane se mnou doma....snad ti jí tam někdo půjčí :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William

Příspěvek od Princ William »

majky.n píše:No teda, jak to tu tak čtu, tak se začínám těšit víc a víc až vás poznám, budete asi vážně super týpci :lol: :twisted: :lol:
to si piš..parta jsme skvělá no a jinak Pitmane ty mi ani o jídle nemluv všem si nám to Na Korábě předvedl co se do tebe vejde..... :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

Princ William píše:no vidíš to...já mám židliček dost ale bohužel tam nebudu.... :(
a co se tak s nekym svezt,kdyz nechces prijet autem.nejede nekdo od tama?
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Tak jsem nasel z nostalgie nejaky videa z Milovic, kdyby to nekoho zajimalo, je tam i moje minula kara, mazlik zeleny :lol: :cry:

https://www.nexiaclub.com/videa/

A nejaky i zde, myslim ze snad to jedno z nich jsem delal ja - Milovice - https://www.nexiaclub.com/download-ke-stazeni/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Roman ST1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman ST1 »

jj, to si pamatuju, to snad není pravda, že už to jsou 4roky na zpět :wink:
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100

http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
kabrioletak

Defender píše:No to samo konec konců taky můžeš, prostě každému co je libo.
A sorry ale nějak mi uniklo, ty jsi z Prahy, okolí nebo by jsi jel přes Prahu ? Já jen že by jsi byl s cabriem ozdobou (jedna z mnoha ozdob) kolony z Letňan :lol: :lol:
promin za pozdni reakci nejak jsem to nepostrehl.z prahy nejsem jsem z moravskoslezkeho kraje.a svama v kolone asi nepojedu nebod jsem planoval dojezd na letiste az tak kolem 12:00 teda zda me tam pustite kdyz asi prijedu posledni :roll: zatim to vypda ze se stavim ale uvidim jak na to pocasi.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Roman ST1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman ST1 »

kabrioletak píše:
Defender píše:No to samo konec konců taky můžeš, prostě každému co je libo.
A sorry ale nějak mi uniklo, ty jsi z Prahy, okolí nebo by jsi jel přes Prahu ? Já jen že by jsi byl s cabriem ozdobou (jedna z mnoha ozdob) kolony z Letňan :lol: :lol:
promin za pozdni reakci nejak jsem to nepostrehl.z prahy nejsem jsem z moravskoslezkeho kraje.a svama v kolone asi nepojedu nebod jsem planoval dojezd na letiste az tak kolem 12:00 teda zda me tam pustite kdyz asi prijedu posledni :roll: zatim to vypda ze se stavim ale uvidim jak na to pocasi.
Příjezd kolem 12té není problém. Začátek je plánovaný na 11hod. tak zase o tolik nepřijdeš :D Od 10:00 je tzv. otevření letiště, do té doby to tam musíme všechno nastěhovat, připravit měření na sprinty, ozvučení, občerstvění, osadit směrovkami příjezdové cesty, atd. No prostě se v sobotu ráno moc nevyspíme :D
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100

http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
kabrioletak

aha tak to prijedu do udelaneho tak akorad teda :lol: :lol: akorad tak zandeho z vas neznam tak snad tam zapadnu :roll:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Asi jsme se nikdo neznali, ale už se známe a Tebe taky rádi poznáme! :D :D :D
ARTSA

Příspěvek od ARTSA »

kabrioletak píše:aha tak to prijedu do udelaneho tak akorad teda :lol: :lol: akorad tak zandeho z vas neznam tak snad tam zapadnu :roll:
Taky nikoho neznám osobně takže nebudeš sám. :D
Gallo

Příspěvek od Gallo »

kabrioletak píše:aha tak to prijedu do udelaneho tak akorad teda :lol: :lol: akorad tak zandeho z vas neznam tak snad tam zapadnu :roll:
Mě znáš z Ov, jen si vzpomenout;))
Odpovědět