No právěfunzoo píše:mer.. to víš že dalo.. všechno jde když se chce.. jen by ti to musel někdo přepájet ty smd diody a je s tím celkem drbačka... a navíc ztratíš záruku...
Feldu z toho mít taky nechcikubesmaurer píše:ala:my se uvidíme a nedopadne to dobre![]()
meriel: to zrovna koupit modré a když už chceš dělat takové věci tak všechno do modra at to ladí,mame ve felde sencor z lidlu za 800 a hraje slusne a sviti modre a jde zlumit jas
vtipálek ..mirda2908 píše:funzo al u meriel doma by to drbacka nebyla to by si delal i tyden to radio![]()
![]()
Ale vždyť já vím, Sencora bych si nikdy nekoupilafunzoo píše:mirda.. no jasně.. no prostě se to prodlouží...![]()
mer.. sencor neber.. a ty levné ani zadarmo... v rodině máme dva a oba stojí za prd.. šumí, po čase si dělá co chce, chceš ho ztlumit a přeladí se ti stanice.. chceš dát 2 nastavenou stanici a hodí se ti tam 3-ka, čas od času se samo resetuje, takže se musí znova nastavovat.. mě se třeba samo zapíná (ikdyž tam není tatranka) a u bráchy se zase samo vypíná.. jinak máme problémy podobné... prostě levná čína a je to znát...
Kousek ?funzoo píše:do ústí to máš kousek .. ale jsem taky zvědav na tu spotřebu...
vim, vim... skoro z městafunzoo píše:jinak do mělníku jsem jezdil zásobovat zvěrimex.. novzoo (tuším, nebo tak nějak) je to pod nemocnicí.. hodně příjemná majitelka - ironicky
ty si přímo z města, nebo z okolí?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |