... nevozím nikoho, max spolujezdce v zadu jsem snad někoho vezl jen 2x ( za 4 měsíce co auto mám )
 ... nevozím nikoho, max spolujezdce v zadu jsem snad někoho vezl jen 2x ( za 4 měsíce co auto mám ) trosku..me se proste nelibi ten odklon kol,vim je to treba ale kdyz se podivam zezadu na auto tak de guma krive k narazniku a moc se me to nelibi ale ma to každa astra kor dys se vystrci kola
 trosku..me se proste nelibi ten odklon kol,vim je to treba ale kdyz se podivam zezadu na auto tak de guma krive k narazniku a moc se me to nelibi ale ma to každa astra kor dys se vystrci kola

...kurna moje další auto bude vypadat tak!...aspon zjistí na co ta šipka je
 ...kurna moje další auto bude vypadat tak!...aspon zjistí na co ta šipka je 
 už davno aby třeba při nehodě našli tažné oko a uklidili auto
 už davno aby třeba při nehodě našli tažné oko a uklidili auto 

a další věc je ta, že když jedu přes nějaký hup ( ďolíček) ne výmol ale takový hup na silnici tak se auto propruží a malinko si všechny 4 škrnot...takže jezdím opatrněji než kdybych měl F430 scuderii ...
  a další věc je ta, že když jedu přes nějaký hup ( ďolíček) ne výmol ale takový hup na silnici tak se auto propruží a malinko si všechny 4 škrnot...takže jezdím opatrněji než kdybych měl F430 scuderii ...  

a jdu na přidělání ostříků z insignie, včera jsem to zkoušel, ale nepodařilo se na první pokud ostřiky palcem vytlačit z toho plastu, holt nejsem HULK
  a jdu na přidělání ostříků z insignie, včera jsem to zkoušel, ale nepodařilo se na první pokud ostřiky palcem vytlačit z toho plastu, holt nejsem HULK   

ja se svojima nemam problem
 ja se svojima nemam problem 
 215/35/18 tam patří a ne 225/40/18... ten mám na báwu psanej...
 215/35/18 tam patří a ne 225/40/18... ten mám na báwu psanej... 

a
  a | Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |