který s tím normálním ořechem jde hůř, protože má tendenci vyklouznout a ten šroub vokousat.
někdy je zbytečné měnit to celé i s tím tělesem, ve kterým je schovaný termostat. Uz jse tady o tom hodně psalo. Brácha ma taky Astruši a nechla si to dělat v servisu a tam ti to vždycky vymění komplet, protože to objednávaj jako jeden díl. Vyplázl za to něco kolem 12-13 stovek. I když jsem ho upozorňoval, předtím že to není potřeba nedal si říctlangdon2 píše:heh..dik za podporu..no snád máš pravdu....
herminator píše:někdy je zbytečné měnit to celé i s tím tělesem, ve kterým je schovaný termostat. Uz jse tady o tom hodně psalo. Brácha ma taky Astruši a nechla si to dělat v servisu a tam ti to vždycky vymění komplet, protože to objednávaj jako jeden díl. Vyplázl za to něco kolem 12-13 stovek. I když jsem ho upozorňoval, předtím že to není potřeba nedal si říctlangdon2 píše:heh..dik za podporu..no snád máš pravdu..... Já si to nechal sehnat u kamoše , který mi to aji vyměnil a stalo mě to 3 stovky. A výsledek úplně stejný, taky se oba nedostanem přes 90°C, ale vůbec to nekolísá a zahřeje dřív než předtím, nemluvě o tom, že to začíná topit už skoro na parkovišti
.
v tom případě nelze nic jiného dělat, ale já byl asi ten vyvolenýPavel007 píše:No ale například v mým případě by to nepomohlo,
měl jsem vybroušenou tu dosedací část v tom kolenu a to tak že hodně,
takže mi to teklo tudy. Čili bych to radil nejprve zkouknout, ať se zbytečně nekupuje ten termostat navíc.
pansuu píše:herminator píše:někdy je zbytečné měnit to celé i s tím tělesem, ve kterým je schovaný termostat. Uz jse tady o tom hodně psalo. Brácha ma taky Astruši a nechla si to dělat v servisu a tam ti to vždycky vymění komplet, protože to objednávaj jako jeden díl. Vyplázl za to něco kolem 12-13 stovek. I když jsem ho upozorňoval, předtím že to není potřeba nedal si říctlangdon2 píše:heh..dik za podporu..no snád máš pravdu..... Já si to nechal sehnat u kamoše , který mi to aji vyměnil a stalo mě to 3 stovky. A výsledek úplně stejný, taky se oba nedostanem přes 90°C, ale vůbec to nekolísá a zahřeje dřív než předtím, nemluvě o tom, že to začíná topit už skoro na parkovišti
.
Taky jsem tady o tom hodně čet. Nakonec sem to vyměnil celý, páč mi nejak nedošlo jak vyrvat to samotný "tělo termostatu". Foto, starý termostat.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |