dnes vecer kolem pol 8 v jihlave na motoreste u troch vezickach som videl tu upravenu astru F stymi akordackymi svetlami a fakt chlapec si stym pohral no parada interier som nevidel a fotak som mal vibyty tak dokaz nemam
Včera večer když sem jel z práce sme na nájezdu na Teplickou dálnici v Praze od McDonalda s Astřičkou vyprovodily masírka v Octáfce v tédéíčku. Borec mě zablokoval když sem vycovávall z řady a ještě něco prohodil směrek ke svojí spolujezdkyni.
Nevim proč si borci myslej, že to je nejrychlejší auto na světě. Hulilo se mu z toho jako z kamen. Ale když sem řadil z dvojky na trojku už sem ho míjel. Když sem se na něj kouk, musel sem se začít smát. Pojel sem ho rozdílem třídy. Asi 66kW, možná s nějakým pseudochipem, podle toho dýmu co se mu z toho valil.
Někdy je to krásný pocit...
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
my jsme dneska byli se Záfou v myčce, vypadá to líp než před ní, ale ty zimní papuče se mi na tom autě nějak nelíbí , pak jsem našel konektor na denní svícení, po neděli si asi objednám to relé, a teď jedna perlička: auto mám cca 1,5 roku a až dnes při nudě ve frontě na myčku jsem zjistil, že na mém radiu (Delco CDR500) se dá odejmout přední panel
Já jsem dneska hodil na auto zimní pneu a pustil jsem se do výměny oleje a špatně jsem dopadl. Koupil jsem neorigo filtr za 75,- nasadil na auto, dolil olej a nastartoval. Po chvilce jsem zjistil že olej vytekl okolo filtru na zem . Ještě že tady máme toho šikovnýho RomanaK. Zavolal jsem mu a zajel k němu pro nový značkový za 73,- . Nasadil jsem ho a dolil nový olej a pohoda. Takže ještě jednou děkuji Romanovi. Aspoň jsem udělal průplach motoru. Závěr je pro mě takovej že origo je origo
Koupil jsem jí tady na fóru. Líbilo se mi, že se jen strčí do té přihrádky. Žádné šrouby a díry Směrem dopředu je mírně sklopená a když si položíš ruku, máš jí přímo na řadičce. Prostě super kousek.