My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
inac len tak co hovorite na romov ? nemislim tich co robia zarabaju si na seba myslim tych co zobru kradnu a tahaju zo statu peniaze. na facebook u je taka skupina ze Som proti vyčleneniu 200 mil. eur pre riešienie rómskej problematiky !!! . kks keby ste to citali
No musíme to udělat takto, bo jinak by se do té chatky nic jiného nevešlo Máme zamluvený přístřešek na bar a LCD, takže to může být venku
Já se zařek minulý čtvrtek,že do konce roku už ani kapku alkoholu Jsem se minulou středu tak ožral,že celý čtvrtek jsem blil A při tom,jak mi bylo zle jsem prosil Boha,at mi je dobře,že už se alkoholu nedotknu No ale toho 25-27.9. mám vyjímku,už jsem si to s ním domluvil