Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
zdarec kuci
kdopak jste byl v Mimoni? aster tam bylo uplne preplnino, hlavne zlatejch coupatek, kdo jste tam byl date mi urcite za pravdu
pak urcite kazdej znate takovou tu eXtreme, cervenou 1.4ku.... nemela sem s sebou fotak tak jsem nemohla nic fotit 
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

-
pepca
dnesk jak jsem ze zahrady prijel domu tak jsem byl mile prekvapen vsou spotrebou , protoze mi vysla okolo 5,4 litru kombinovane a to je docela slusny ale taky to nehonim
takze uz si davam pekne pivecko protoze za tenhle vykend mam toho plne zuby delal jsem rozvazece v rodine vsichni si popijeli a ja jen o kaficku a kofolce
tak jsem si vyhral s spotrebou ale jsem zvedav jak mi ta nizka spotreba vydrzi ze zacatku jsem mel okolo 8 litru a potem 6,7 L a ted tohle za pulroku mi to bude jezdit na vzduh 
kdo vi jestli .......
- Zdeněk Lbc
Hned bych jel s tebou....Pluhař píše:Teda pánové já se nemužu dočkat,jedu příští tejden na vejkend, čt-ne do CHorvatska 785km,5km od Rovinj ,pohoda,pívo,voda.....................to bude jízda.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW