Květoslávkova Astra SRi- X20XEV 3dv.

Odpovědět
Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek »

libik píše:Vzhledem k tvymu veku se tvejm prispevkum nedivim, sem sice o prd starsi (20), ale prijde mi to trochu prehnany... to ze tvuj otec predjel nejakou hondu muze vypovidat o cemkoliv... treba se zrovna nechtelo tomu typkovi zavodit... Ale treba to vypovida o tom ze si tvuj tatik chtel zvednout sebevedomi... ne ze bych to taky nedelal :) to sme proste my chlapy... Nemyslel sem ten prispevek jako rejpani... jen sem chtel vyjadrit svuj nazor. peace :wink:
jojo jen se mi tatik chtel pochlubit... 8) ja nerikam ale sem stastnej i za nej ze ma tak dobry a rychly auto... a myslim si ze je to blazen i v jeho veku(51) blbne jak jungos...kdysi mi rikal ze kdyz sem byl jeste malej tak jezdil primitvni drifty se skodou 130l...
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
Reklama

Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

dominus-et-deus píše:No Květoslávku...tvoje zprávy ani nemá snad cenu komentovat.
no a kdo jsi Ty?ze me mas za uplny ucho...? nebo co Ti vadi-to ze sem stastnej ze se obcas projedu nebo nekoho predjedu...?fakt nevim.... :( ano,v cervenci mi bude 19 ale jednou sem mladej tak si to chci uzit.....nebo sem blbej podle Tebe?nechapu ten tvuj prispevek
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

Takže čí to auto vlastně je? to se o něj dělíš s tátou? Hele já tě nesoudím, jen mi přijdeš dle svých vyjádření trošičku jednodušší. Já chápu, že astra je asi nejlepší auto, co jste v rodině měli, takže teď je potřeba si ho užít, ale znal jsem pár lidí jako ty co taky chtěli předjíždět a vyhrávat.... no a už tady nejsou. Zkrátka tyhle kecy možná platěj na puberťačky, ale každej normální člověk, kterej má už něco najeto a viděl pár bouraček si o tobě bude myslet své. Popravdě bych tě nechtěl potkat na silnici, protože lidi tvýho typu velmi rádi vytváří krizové situace.
2.0 16V
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Květoslávku, vzhledem k tvému mladému věku se nedívím, že máš tak horkou krev a musíš všem za kterými jedeš dokazovat, jak rychlý auto máš.Ale upřímně řekni, kolikrát jsi se dostal do krizové situace, třeba nečekaného smyku, nebo náhlé vběhnutí chodce před auto atd.....Nevím kolik desítek km máš najeto, ale hodně asi né a až se do několika těchto situcí dostaneš, pak zjistíš, že umění řídit není jen šlapat na plyn.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D asi tak blbnou se dá ale na místech k tomu určenejch takže závodit můžeš na srazech na silnicy to nemám sám rád to většinou odserou neviný :roll:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

dominus-et-deus píše:Takže čí to auto vlastně je? to se o něj dělíš s tátou? Hele já tě nesoudím, jen mi přijdeš dle svých vyjádření trošičku jednodušší. Já chápu, že astra je asi nejlepší auto, co jste v rodině měli, takže teď je potřeba si ho užít, ale znal jsem pár lidí jako ty co taky chtěli předjíždět a vyhrávat.... no a už tady nejsou. Zkrátka tyhle kecy možná platěj na puberťačky, ale každej normální člověk, kterej má už něco najeto a viděl pár bouraček si o tobě bude myslet své. Popravdě bych tě nechtěl potkat na silnici, protože lidi tvýho typu velmi rádi vytváří krizové situace.
ahoj, davam ti za pravdu... ja osobne mam najeto 25000km coz neni nic extra, ale uz sem par krizovek zazil a dost podstatne zmenil nazor a davam si pozor na veci, ktery by me driv ani nenapadly ze se muzou stat. Ale stale se obcas necham nekym vyprovokovat... Musim rict ze skola smyku byla taky hodne prinosna, vsem doporucuju - loni byla tady u nas zadaco, tak se to sel zkusit a byl sem nadsenej... Jak rika muj tata - nejhorsi je kdyz si clovek mysli ze uz vsechno umi a ze je mistr ridic....to pak brzo prijde vystrizliveni....
pepca

Příspěvek od pepca »

YANEK píše:
Vojta píše:je tam možnost 1,8 16V 92kw
:D a to už je stokrát lepší než třeba 2.0- 8 ventil ale to zas nevim jestli do g dávali :wink:
zdravím,je to pravda,já jí v čera viděl v bazaru v Pzni,probíral jsem to s naším Jardou,stojí v bazaru nad plzenským oplem,taky jsem se docela divil 1.8 16V 92kw,jsem tiše záviděl,byla v super výbavě,ostatně tam mají solidní výběr,včetně caravanů,roky 2000 až 2002 to bylo to co jsem viděl přes plot,mají tam i nádherné vectry,cenově to bylo do 200 000 kc,jak která,některé jsou za 160 000.
Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

jednodušší neznamená mladší...(s těch vzkazu to tak vypadá páč sem zvyklej psát bez háčků a ve skole moc volnýho času není)a pro tvou informaci dokoncuju strředni skolu s maturitou-znamky prumer. :?/ ano dělím se o něj s Tatem.sem jeho prodloužená ruka na internetu./.ano nemusíte uznavát že blbneme někdy i v provozu.ale nic se nikdy nikomu nestalo...ale jsem si vědom toho že může./ano boural jsem a to v 50km/h vlastni vinou ale svou roli tam sehral i stav silnice a jeji povrch.auto se nevyplatilo spravovat tak mame astru.da se rict ze uz sem vystřízlivel ale to mi nesebero to že mám trošičku soutěživější povahu-asi je to to mládí... :)
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Puberťačky?ty tady snad nejsou.takze kvuli nim to sem nepisu.ale az me uvidis z mista spolujedce řídit, tak mi pak řekni jestli vytvářim krizovky nebo ne...(mír)sám to nevím.
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
Princ William

Příspěvek od Princ William »

811018 píše:To chceš jako říct, že na 2.0 je 100kW slabý a na 1,8 je 85kW dobrý :?:
ne na 2.0 je 100kW slabý a na 1,8 je 92kW velmi dobrý :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William

YANEK píše::D asi tak blbnou se dá ale na místech k tomu určenejch takže závodit můžeš na srazech na silnicy to nemám sám rád to většinou odserou neviný :roll:
myslim ze dalnice neni take spatna na nejkou tu rychlejsi jizdu :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William

Zigi píše:Ja bych si tak predstavoval na 1.8 nejakych 130-140PS a na 2.0 cca 150-160PS
tak to chipni a drobet polad a prelezes i tech 140
Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

chipu moc neverim,jedine ve spojeni s ostrejsima vackama. tech25 :?: :roll: koni navrch u atmosfery...nevim nevim spis bych tech 30 klacku dal do komplet vyfuku, sani a lehcich remenic.chip a vacky potom... :wink: /my se chcem dostat tak na 180 ps.... :twisted:
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

ted uz je tam tak 150ps a hrabe to i z 2-3 prerazeni... 8) :twisted:
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

Tak hele závodníku, dnes je tvůj Květoslávkovskej den, takže přeju vše nejlepší k svátku 8)
2.0 16V
Odpovědět