Pomoc

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Paladin123
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paladin123 »

No to si radsej dam namontovat nejakemu kamaratovi co sa vyzna alebo co to uz robil.
Reklama

Paladin123
Kontaktovat uživatele:

juchuuuuuuuuu

No tak dnes som si bol konecne po nu. Este sa montuje zeder a zajtra konecne nahodim znacky :) Som ju prevetral bez znaciek dnes chvalabohu prsalo a zeleny asi boli zalezeny :!: Som si zobral dovolenku na zajtra normalne ze automobilove volno :D Tesim sa jak maly, bol to skvely pocit dnes - vozit sa vo svojom vlastnom aute a neni to fabia z autoskoly :lol:
Paladin123
Kontaktovat uživatele:

Hosi neviete kde by som zohnal chromove klucky dveri???vonkajsie nejake tuningove pekne. nikde na nete som ich nenasiel :?
Skuti

Příspěvek od Skuti »

S těma klikama to je problém, oni totiž venkovní chromy nejsou, nebo jsem alespoň nenašel. Spíše doporučuji je dát do barvy, ale to je můj osobní názor, mi se to líbí. :wink: Jinak velmi pěkné auto. Gratuluji! :wink:
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
Paladin123
Kontaktovat uživatele:

Diki Skuti. Jedina moznost je asi ozaj ich streknut ale mne skorej islo o to ze uz su dost vymackane a nepaci sa mi to. Ale nie je to nic co by som neprekusol len keby ze sa daju zohnat hned kupim a diki za pochvalu 8)
Kraken

Příspěvek od Kraken »

Tak ma napadlo, že by sa dali vonkajšie kľučky pochrómovať, niekde to snáď robia.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
spermin

Příspěvek od spermin »

nejdříve se seznam s vozem, zjískej zkušenosti, užívej si ho a pak zvaž další investice, hlavně ať Ti dobře slouží. 8) 8) 8) 8)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Paladin123
Kontaktovat uživatele:

Tak a je to :D Cez vikend mi kamarat menil filtre (to bol ale bordel) a olej (to bol este vacsi) a napychol mi ho na notas a zistili sme ze bolo stacane :x to ma dost zarazilo ale inak nenasiel nic. Nahodil mi xenonove ziarovky a antenku novu a zelenu ziarovku vnutri auta - moj prvy tuning :D
auto ide ako vinko len aby vydrzalo teraz potrebujem prasule na vyfuk lebo ten co tam je je taky hrdzavy ze sa ho bojim ale ten ma aj s robotou vyjde na 4000 sk takze si pockam do dalsej vyplaty. cez vikend som sa zoznamoval s autickom a sedi mi perfektne co ma moc tesi :D keby sa nafta tak neminala :evil:
Mam dotaz : Ma palubny na Astre G moznost zmeny jazyka?
Udo

Příspěvek od Udo »

Na vejfuk se vykašli,dokud nerachotí nebo v něm nejsou díry,natři ho vypalovačkou a až odejde tak to řeš.Já jsem si myslel to samí a je to už rok a třičtvrtě a furt drží.S palubákem ti neporadím-nemám ho.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
HonzaL

Příspěvek od HonzaL »

Má , přes TECH2 u Opla Ti jazyk změní.
herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator »

HonzaL píše:Má , přes TECH2 u Opla Ti jazyk změní.
kolik to koštuje jaké jazyky jsou k mání?? :shock:
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
palix

Příspěvek od palix »

Ináč tie poťahy s drakmi a podobnými nezmyslami sa mi zdajú také amatérske - ako by boli kúpené od číňana - u mňa to kazí dojem z auta. Dnes sa dajú za cca 4000 Sk zohnať pekné poťahy, ktoré vyzerajú ako originálne. Ja si také budem kupovať ;)
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Paladin123
Kontaktovat uživatele:

Na potahy s drakom som sa vykaslal som nasiel take ktore sa mi pacia ovela viac posielam na ne link

http://www.graficar.cz/12158/autopotahy ... -seda.html

a nasiel som take pedaly ze z nich nemozem

http://www.tuningautodoplnky.cz/?eshop&kid=sparco_1334

rozhodujem medzi iron a extreme :)
HonzaL

Příspěvek od HonzaL »

Ve slušném servisu by víc jak 300Kč chtít neměli a z jazyků, co vím, tak je tam angličtina,němčina, francouština, italština a další už nevím, ale je jich tam ještě víc.
Odpovědět