Moja rečZigi píše:Moc hezká, nemám jedinou výtku

Víc se mi líbí maska bez znaku. Předek potom působí mohutnějším dojmem a je agresivnější. Aspoň podle mého názoru. Navíc výrazné silné žebro v masce krásně ladí s černým matovým pruhem na čelním okně. Mě se to tak líbí...AstraMan píše:Ještě mě napadnulo, nechceš takhle OPC masku?
Musim přiznat, že s vyřešením zadní RZ taky nejsem úplně spokojen. A jak píšeš ty by to vypadalo daleko lépe. Ale zase plasty vařit neumím, abych tam vytvořil nějaký "domeček" na RZ. A riskovat, že udělám obrovskou díru do OPC nárazníku a pak se to nepovede se mi nechtělo. A jediné osvětlení RZ, které se mi podařilo sehnat byla tahle obluda z Fordu Transit..COBEIN píše:Já taky chválím,moc hezká astra a jenom malinká výtka je a to připevnění zadní značky. Já bych to před lakováním v horní části zapustil a v ploše která by vznikla by bylo osvětlení spz. Jinak opravdu hezká.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |