jo tak aby jsi se nedivil s tim EGRkem

.. u motoru to mam fakt zaslepeny. Je to videt neb je to prasecky udelany ze ten slabej plisek cumi okolo v tom spoji vpravo vedle hlavy (dodam foto) ... a kontrolka sviti obcas a obcas ne ...

dneska nesvitila a nez jsem prijel tak se zase rozsvitila ... predpokladam ze zitra bude svitit a odpoledne zase zhasne cestou domu z prace

Co se tyce "prikrceni" tak je to snesitelny ale asi jen diky tomu ze jsem zvyklej z japonce ale ten je precijenom i tak mekci o trochu ale zase treba v zatacce je mnohem jistejsi nez Opel a to je v serii na 16kach 205/50 ... ale proste nesrovnatelnej podvozek ... ale na prahu je ta Astra fakt extrem
co se tyce motoru u japoncika tak je to V6 ... radovy se nedelali a az na nejakej extrem a specialu nevim o radovejch 6ti valech . i 3litry tak se delali Vecka do 90° ... co se litraze tyce mam tu dvojku ktera je ale v te Lim. Ed. vykonove o 3-5kW (dle toho kdo to jak udava) niz nez ten seriovej 2,5 coz je u me tedy potom 119kW ... a to na atmosferu jest velmi prijemne pri vaze vozu 1200kg. A toceni motoru k 7500 tisicum kde ma porad vic a vic sily na rozdavani a beh se neda porovnat s Z22SE ani kdyby mela 4 vyvzovaci hridele .. porad mi prijde jak kdyz cukam s dieslem

ale zase co jsem ted konecne po tydnu vyjel nadrz a dotankoval koukal ze bude Z22ka papkat o litranek mene urcite. Jsou to defacto ac stejne zamereny auta uplne odlisny auta

Opel je takovej ten klasickej nemeckej vytunenej nacek pouzitelnej jen pro jednu vec a japonec je ac defacto rodineji strizenej vetsi sportovec nez Opel. a neberu motor ... beru ten zbytek co dela sportak sportakem hned po motoru ... u me Opel Coupe vyhral hlavne ve vyberu bezramovejma okanama .. neb sem si nechtel zvykat na ram .. bezram je uzasna vec ... a kdyz jedina Astra bez ramu bylo kupe tak musela pritulka slevit z naroku a misto 3dverka se bafnulo tohle .. ale uz si zvykla a ac se ji 3dv. libi pry vic tak tohle je taky hezky ...
PS: a svetla menit koukam nebudu uz jen proto ze me dle nich asi fakt kazdej pozna ze to jede Jimmyho pojizdnej cirkus