koukam ze OPC naraznik dostal noveho majtele moc hezky,a vyhoda ze si nemusel urcite lakovat,a taky pozdravuj brachu a vyirid,ze ma taky hezkou karu uz se nemuzu dockat az bude ten coupe cabrio sraz behem pristiho roku
Coupátka vážně moc pěkný. Jinak jak už někdo psal, chtělo by to OPC masku. Doufám, že se příští rok uspořádá nějaký ten Coupe/ Cabrio sraz a všichni se tam sejdem. Ať se můžem pořádně vespolek pokochat.
George_GTR píše:a hele mi o vlku a Cobein za dveřmi ,padla tu na Tebe chvála a jak vidno oprávněně ,děkuji za nabídku a za pochvalu,momentálně nejsou na křídýlko penízky,ale určitě dám časem vědět,pokud bude ještě ta možnost a možná x2, i pro bratra.No a snad konečně se i setkáme na některém ze srazů. Jinak prohlíželi jsme si Zafirku a je to kočka,vůbec bratrovi se líbila,černá ta je jeho.
Ahoj Georgi, moc pekny fotecky, auticku to vazne slusi. Jsem rad, ze to tak sedlo a ze se to libi ... Dava se to pryc tezce, ale aspon, ze to ma noveho spokojeneho majitele. Svetla budes mit co nevidet:-) A dekuju za samou chvalu,nejen od tebe:-)
::: Opel Astra Coupe 2.2i Bertone Edition :::
::: Opel Astra H Caravan Z19DTH
[quote="George_GTR"]Dj.radim, dimi...tak s maskou se shodnem,chtěla by vyměnit ,ale OPC maska se hůře zhání a mě se i možná více líbila tato od Lummy,můj názor.
Foto masky a montáž na voze:
Lumma ji možná jenom prodávala-je to original z Itálie zn.LESTER.Vím to protože ji mám.