to je škoda že neučiš u nás. bych měl aspoň nějakou protekci a také společné témaAstraDTI píše:Tak to je potom blby, ja jedu na 90 procent uvazku+musim udelat nekolik prednasek za rok ve skole - coz jde stihat dobre.
u nás je to stejně jako u AstraDTI-pohoda, ale stejně se mi do toho nechtělo..Princ William píše:to je škoda že neučiš u nás. bych měl aspoń nějakou protekci a také společné témaAstraDTI píše:Tak to je potom blby, ja jedu na 90 procent uvazku+musim udelat nekolik prednasek za rok ve skole - coz jde stihat dobre.![]()
![]()
no jinak taky gratuluju........já doufám že už se příští rok dočkám Bacila
![]()
![]()
![]()
![]()
nějak se to protáhlo
no já si z toho taky hlavu nedělám ale když by přišto na další prodlužování tak to už by se mi moc nelíbilo........za rok cca 40tkč.....jinak já mám těch "nekonečnejch" studentů okolo sebe spousta, tak vím jak dlouho se dá taky studovatDiablo píše:Princi já studoval 7 let a kámoš 9 a půl takže s natahováním buď v klidu..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |