No ale na druhou stranu větší hnus je když ty nasávače tam máš jen na parádu Megmen to udělal tak aby tam měl alespoň trochu nějaký smysl než jen na parádu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Jinak je to spíš offroad , měl jsem taky Fko , ale vypadalo trošku jinak
Když násosy , tak jsi tam mohl dát kapotu třeba z GSI , ty už tam jsou standartně :
No nemysli si, že ho to nenapadlo Megmen chtěl na Astru F dát více věcí z GSI
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Třeba ... Ale nemůžeme takhle veřejně přeci pomlouvat značku, kterou má u nás v ČR skoro každý ne? To by si jinak zase stěžovali víš kdo
Stím Fkem asi takhle . S 60kw se nedá dělat skoro nic takže v tu dobu jsem řešil spíš vzhled než jízdu. Ale byla příjemnější než s 1.2HTP , ale ted škodovku nepomlouvám , ale nechápu jak třeba někdo může tunit tříhrnec
To je fakt. lidi doporučte mi nějaký pružiny , potřebuju to dát jen lehce dolejc A co podle vás udělá rezonátor místo prostředního tlumiče? Samozřejmně že mluvím o Géčku Fko už takhle nevipadá. A doporučte nějakej filtřík , který udělá hezkej zvuk.