Ale ne, já si myslím, že Vojta upravuje třeba stránky
Co se stalo s Astra4ever.cz ????
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi napsal krásně a máš pravdu, souhlasímAstraMan píše:Vojta poradí, Cobein sežene
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
stejne myslim ze to je naka prdel 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hacko je asi na ceste taky bych rekl...
)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja kdyz delam novej web taky nemam cas na kravinyPhrz píše:jak koukam tak furt nevidim vyjadreni vojty
-
Radoš 92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
AstraMan píše:Na toto by se hodila tato citace:
To je snad každého věc ne? Viď LEO
Heh, tak jsem se tu chlamal, až jsem můj smích musel vysvětlovat dlouze ženě... Ještě teď z toho upe čůrám...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Tak nový odkaz na Vojtových stránkách.. http://moje.auto.cz/delvan/opel-astra-van.html
Má tam velmi hezky popsáno o svém vanu....
Má tam velmi hezky popsáno o svém vanu....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
Takmerstarec
Tak pridam aj za slovenku stranu
Vojta v prostredi majitelov alebo uzivatelov (sluzobnych) Astier Classic II je Meno, pojem. Ak by som mal hlasovat o najatraktivnejsom, najuzitocnejsom, najserioznejsom, technicky najzdatnejsom a najskusenejsom , najvecnejsom i najustretovejsom prispievatelovi, vo vsetkych tychto hladiskach by som pisal na prve miesto VOJTA.
Tazko pochopit preco takyto uspesny a siroko daleko uznavany a vazeny clovek odrazu straca svoju ochotu pomahat, zalubu prezentovat vysledky svojej mimoriadnej invencie. Snad este nastane posun v jeho vedomi, zvazi, ze by tymto nahlym odchodom, zrusenim vysledkov svojej niekolkorocnej velmi uspesnej prace, ublizil nielen sebe, ale aj obrovskemu mnozstvu vdacnych citatelov a prispevatelov do tohto jeho diskusneho klubu. Dufame a volame: Vrat sa, prosime, Vojta medzi svojich vdacnych citatelov ! Kto mate na neho priamy kontakt, prosim dajte mu avizo - do pozornosti tieto prosby a zelania.
Tazko pochopit preco takyto uspesny a siroko daleko uznavany a vazeny clovek odrazu straca svoju ochotu pomahat, zalubu prezentovat vysledky svojej mimoriadnej invencie. Snad este nastane posun v jeho vedomi, zvazi, ze by tymto nahlym odchodom, zrusenim vysledkov svojej niekolkorocnej velmi uspesnej prace, ublizil nielen sebe, ale aj obrovskemu mnozstvu vdacnych citatelov a prispevatelov do tohto jeho diskusneho klubu. Dufame a volame: Vrat sa, prosime, Vojta medzi svojich vdacnych citatelov ! Kto mate na neho priamy kontakt, prosim dajte mu avizo - do pozornosti tieto prosby a zelania.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak pridam aj za slovenku stranu
Vojta udela web o HAcku a jiste tam budou i navody z G fora...Takmerstarec píše:Vojta v prostredi majitelov alebo uzivatelov (sluzobnych) Astier Classic II je Meno, pojem. Ak by som mal hlasovat o najatraktivnejsom, najuzitocnejsom, najserioznejsom, technicky najzdatnejsom a najskusenejsom , najvecnejsom i najustretovejsom prispievatelovi, vo vsetkych tychto hladiskach by som pisal na prve miesto VOJTA.
ja bych jeste nebrecel
(kazdy clovek je postradatelny...)