xpolstarekx píše:mnjo ehm to sem taky psala ja, este sem chtela dodat, nechcete nekdo xenonovou prestavbovou sadu za 3600? nejni to zadnej podvrh ani tak, mam je na svym aute a naprosta spokojenost.
Díky za názor na Angel eyes- pokud někdo máte reálnou fotku na svém autě, prosím pošlete to sem. Mě by se líbili,ale nejsem příznivcem neautorizovanýz zásahů apod. Přece jeno ty světla ( orig. mají homologaci- tj. musel je někdo testovat ) Mám Od helly ty co se dávaly na Njoy- černý vnitřek. Je to lepší než klasika,ale jelikož mám ještě vectru B s xenonama- je to hezčí pro lidi, když na to koukají, jak se to rozblikne. Rád bych xenony,ale moc na ty přestavbový sady nevěřím- to samé, co u těch Angelů. Respektuji a jsem vděčný za každý názor. Dost mě,ale odrazuje to, abych si cokolov po koupi musel jakýmkoliv způsobem upravovat- pak končí záruka atd. Díky všem
Carlos píše:Ahoj. Tady někdo spal, že je má někdo v akci- za kolik jsou? Díkec
Ja jsem to psala Jsou to Angel Eyes od JOMu chromovy ..... a ted na to koukam uz jsou za plnou cenu tak nic, to se omlouvam.... 8339,- stojej.... ja tam mam este nakou slevu ale porad je to hodne njo.... tak pardonek
To je dost- jak tady psal Yanek, tak je maj na Ebay za 179 €... TEDY PŘI SOUČASNÉ CENĚ €= 28,60 SE DOSTANEŠ NA CENU: na 5200+ nějaký poštovný... do 6ky se vejdeš....
dominus-et-deus píše:Klubo ty jsi koupil komplet sadu za 7500? To je dobrá cena..
no sadu...prostě 2 kompletní lampy z astry coupe + 2 štekry, akorát sem přepájel kablíky a rozsvítil ještě sem k tomu bral ty enjoy (tmavý) zadní lampy za 750/kus
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
xpolstarekx píše:mnjo ehm to sem taky psala ja, este sem chtela dodat, nechcete nekdo xenonovou prestavbovou sadu za 3600? nejni to zadnej podvrh ani tak, mam je na svym aute a naprosta spokojenost.
Prosim ta, mozes popisat z coho sa sklada taka prestavba? - co tam vsetko je?.......... spekulujem, ze by som tam nieco take dal. Zatial tam mam biele H7, ale nie je to ono
nevim kdo psal ty svetla ale jestli jsou to predni s angel eyes tak posli vice info (foto a hlavne cenu) na czscorpion85@hotmail.com a ty xenonzy by me taky zajimali. jakou maji patici. jarda
jak sem uz psala ty Angel Eyes uz jsou za plnou cenu ... kolem 8tis, takze uz normalne drahy a ty xenony, jsou paticove H7micky. Je tam komplet na prestavbu svetla, nevim jak se tomu rika tem vecem, tak mi nekdo pomozte ale je jich jen omezeny mnozstvi, tak...