,navic za tema cernyma kolama vypada dobre
 ,navic za tema cernyma kolama vypada dobre  A jak psal Jarda ty kola za jizdy super
 A jak psal Jarda ty kola za jizdy super  
jj,to mas pravdusynologic píše:Máš suprový kola, přes který by vynikla i ta modrá, ale tisíc lidi - tisíc názorů.Ingy píše:synologic: No určitě ta červená byla záměr,aby to trochu vyniklo
 no abych rekl pravdu tak jsem měl na výběr:červená,světle červená,žlutá a oranžová,a to mi radily kluci ze servisu kam jezdim
  no abych rekl pravdu tak jsem měl na výběr:červená,světle červená,žlutá a oranžová,a to mi radily kluci ze servisu kam jezdim  
no taky jsou ty zadni světla pěkně starý,jedině co jsem vylepšil tak jsem tam dal LED žárovkyLeo píše:pěkná kárka, ty kola sou fakt pěkný, ale ty zadní světla sou brutus...
dále nevim jak si přišel na název křídla wrc

chtělo by to silnější motor, neni udejchaná ta 1,4 z 215ctek gum?
 no a to křídlo má takový označený,ale do originálu WRC má asi daleko
  no a to křídlo má takový označený,ale do originálu WRC má asi daleko   

jj,díkesHonzza píše:Na brzdy patri cervena a at si kazdej rika co chce,navic za tema cernyma kolama vypada dobre
A jak psal Jarda ty kola za jizdy super
 No a kdyz jsem to viděl poprví jak se točej (pred týdnem
 No a kdyz jsem to viděl poprví jak se točej (pred týdnem   )
 )

tedka moc nevim co myslisYANEK píše:nojo tvojí astru pamatuju ještě seriovou jinak nemá segra tu stříbrnou s tim nej interierem co astra měla stávala tam kousek od tebe
 ze pamatujes moji astru seriovou..?to se zname?
 ze pamatujes moji astru seriovou..?to se zname?  jinak segra ma stribrou a na srazu nebyla,a pochybuju ze by jela
 jinak segra ma stribrou a na srazu nebyla,a pochybuju ze by jela  moc upravenou ji nema,ale je to 1.8 3dv.ma kridlo spor. vejfuk a 17-ky,jinak nic.
 moc upravenou ji nema,ale je to 1.8 3dv.ma kridlo spor. vejfuk a 17-ky,jinak nic.jj,ty kola dělaj svýPrinc William píše:super kárka.....ostatně na tej danici jí to v rychlosti slušelo moc
 ale ta kolona byla fakt bomba,jsem schválně zbrzdil abych byl poslední a pak jsme to natočily jak celou tu kolonu předjíždim,noo bomba!!!
 ale ta kolona byla fakt bomba,jsem schválně zbrzdil abych byl poslední a pak jsme to natočily jak celou tu kolonu předjíždim,noo bomba!!!   a nebylo tam ani jedno auto not ASTRA,takže kdo bych to video chtěl,nestiďte se a napište
  a nebylo tam ani jedno auto not ASTRA,takže kdo bych to video chtěl,nestiďte se a napište  

jinak to jak popisuješ s kolama
 jinak to jak popisuješ s kolama   ten optický klam je způsoben rychlostí otáčení kola (neboj maj to všichni) a stačí si všimnout že to mají i vrtule na letadlech....v každém případě o to video bych měl zájem....sice tam moc vidět na zadních sedačkách u honzzi videt nebudu ale i tak jsem zvědavej......
 ten optický klam je způsoben rychlostí otáčení kola (neboj maj to všichni) a stačí si všimnout že to mají i vrtule na letadlech....v každém případě o to video bych měl zájem....sice tam moc vidět na zadních sedačkách u honzzi videt nebudu ale i tak jsem zvědavej...... 
tak tady mas to foto....Zigi píše:Ideální kombinace, nejsme tuneřiIngy píše:jinak segra ma stribrou a na srazu nebyla,a pochybuju ze by jelamoc upravenou ji nema,ale je to 1.8 3dv.ma kridlo spor. vejfuk a 17-ky,jinak nic.

PS: hoď sem její foto aspoń jedno, nemá Silver Edition? Střívrná, 3dv. 1.8...hmmm

Ingy píše:tedka moc nevim co myslisYANEK píše:nojo tvojí astru pamatuju ještě seriovou jinak nemá segra tu stříbrnou s tim nej interierem co astra měla stávala tam kousek od tebe
ze pamatujes moji astru seriovou..?to se zname?
jinak segra ma stribrou a na srazu nebyla,a pochybuju ze by jela
moc upravenou ji nema,ale je to 1.8 3dv.ma kridlo spor. vejfuk a 17-ky,jinak nic.
 e neznáme ale přeci jenom aster si všímám a na zahradáku sem bydlel a kolem tvý sem chodil venčit psa
 e neznáme ale přeci jenom aster si všímám a na zahradáku sem bydlel a kolem tvý sem chodil venčit psa   
Ukažto je fakt klasaZigi píše:Díky za foto, ale ukažto.com to zpoplatnilo, vážně idioti. Nahrej fotky prosímtě přes imageshack.us
 nejdřív to pořád nejde...včera si musel pořád čekat než tě vyprší čas a teď ještě tohle....lituju všechny co pořád dávají fotky přes tenhle absolutně nespolehlivej portál...já mám celou dobu imageshack.us a nemusel jsem to ještě ani jednou opravovat.....
  nejdřív to pořád nejde...včera si musel pořád čekat než tě vyprší čas a teď ještě tohle....lituju všechny co pořád dávají fotky přes tenhle absolutně nespolehlivej portál...já mám celou dobu imageshack.us a nemusel jsem to ještě ani jednou opravovat..... 
JJ ten je good, také tam mám všechna fotaPrinc William píše:já mám celou dobu imageshack.us a nemusel jsem to ještě ani jednou opravovat.....

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |