Zašlý plast na předním světle
- Reklama
Re: Zašlý plast na předním světle
Tak já včera taky leštil světla na gečku,potom na Omeze (300tkm) .Šmirgl 2000,vodu a dřit dřit dři,potom vyleštěno tempem a světla jako nové.Bez demontáže,sice jsem si ušpinil lišty a lak,ale už umyté...Na nějaký sraz to vezmu a můžem leštit 

-
- Kontaktovat uživatele:
tyjo radime ja som lestil auto stym smirglom ale dobre musim kupit 3M lestenku tu brusnu a trocha te este zahladit a bude to spica
Já zkoušel ty světla a čuměl jsem jak puk,jak se to krásně obnovilo
Omega 300tkm najeté,světla žluté,drsné jak šmirgl a ted nádhera 

-
- Kontaktovat uživatele:
a to si robil len tempom ?
tempem jsem to potom naleštil, 3M došla,ale i Tempem to vypadá jako nové.Měl jsem to nafotit...možná si dneska pohraju ještě se světlama na Puntu,tak vyfotím...
By mě zajímalo, jak dlouho ten efekt vydrží
Protože podle mě se tím smirglem a tempem ( či leštěnkou ) jen dostane špína z těch "hlubších" škrábanců a jestli se při tom nadělají i další jemné škrábance ( které nejsou hned vidět ), tak to zanedlouhou bude vypadat stejně 
Chtěl bych to zkusit na mlhovkách, jenomže tam je sklo a ne plast... A jelikož jsou o dost blíže k zemi, tak jsou mnohem více zrasované
Jde mě jen o vzhled, jelikož světla mám jako nová a ty mlhovky - to je děs, občas vypadají že tam ani nejsou 

Chtěl bych to zkusit na mlhovkách, jenomže tam je sklo a ne plast... A jelikož jsou o dost blíže k zemi, tak jsou mnohem více zrasované

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
jaku to 3M pouzivas? rozmyslam o tejto http://www.vltava2000.cz/NOSEK/GoodsDet ... sID=239374 alebo tato mi bola doporucena http://www.vltava2000.cz/NOSEK/goodsdet ... sID=235990
- recor
- Kontaktovat uživatele:
skuste pouzit bezfarebny lak...ja som tempo neskusal ale rovno som to natrel..a vysledok uzasny
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98