... Ale cca před týdnem mě ruplo čelní sklo ( od kapoty k střeše ), tak jsem také nechal vyměnit za již origo
 ... Ale cca před týdnem mě ruplo čelní sklo ( od kapoty k střeše ), tak jsem také nechal vyměnit za již origo  ( cena 5300Kč - sklo nebylo pojištěné )
  ( cena 5300Kč - sklo nebylo pojištěné ) ... Ale cca před týdnem mě ruplo čelní sklo ( od kapoty k střeše ), tak jsem také nechal vyměnit za již origo
 ... Ale cca před týdnem mě ruplo čelní sklo ( od kapoty k střeše ), tak jsem také nechal vyměnit za již origo  ( cena 5300Kč - sklo nebylo pojištěné )
  ( cena 5300Kč - sklo nebylo pojištěné ) Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... no hlavně že se vy dva dobře bavíte....
 no hlavně že se vy dva dobře bavíte....  
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....kazdyho vec....ja to delam zpusobem c. 2 ale kazdej treba pajku nemaŠmudla píše:Jen bych mu vytknul jednu věc draty se pajeji ne motaji dohromady

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |