Charlie píše:Koukej po různých inzerátech, já to posháněl postupně skoro všechno, už mi shází jen piny. Třeba na seznam.cz v sekci bazar, v annonci, tady na fórech a podobně.
jake piny?se musi sezhnat , naco ?
Super, pokud se tedy rozhodnu, že za to vysypu ty peníze, které chce, tak bych se určitě přidal. Jen nevím, co si mám představit pod pojmem pin ŘJ. Měl bych mít MID, konektor a páčku. Co tedy dalšího mám shánět ?Marian píše:Pokud to má stejně zapojenej MID tak se může přidat![]()
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=6425
Marian píše:Pin do ŘJ je takovej nějakej plíšek kterej je na konci kabelu a kterej zapadá do protikusu v Řj. Pinů je asi víc druhů podle motoru. Takže asi zjistit podle typu motoru kdo to dělal nebo vydělat konektor od ŘJ podívat se. Třeba je nebudete potřebovat protože je tam budete mít jako já
S pinama do ŘJ ti neporadím. Sice máš stejný motor jako já ale piny tam mít nemusíš ale taky můžeš . Nejlepší bude když svorkovnici vysuneš a podíváš se , jake piny myslis u te Rj ja tomu moc nerozumim spis vubecMarian píše:Svorkovnici do MIDU a to nejlépe se svazkem kabelů. To znamená že na vrakovišti ti ucvaknou tu svorkovnici s kusem kabeláže. Já koupil ve škodovce svorkovnici bez pinů a na vrakáči jsem za pade koupil svorkovnici z TIDu a zbývající dva piny co mě chyběly jsem použil z nějaké součástky z počítače (docela to pasovalo, ale už nevím co to bylo).Dál jak píše Vojta Kabely různých barev o průřezu 0,5 mm2, smršťovací bužírky, cín, elektrikářskou pásku, husí krk pro natažení kabelu od řídící jednotky - 1 m. S pinama do ŘJ ti neporadím. Sice máš stejný motor jako já ale piny tam mít nemusíš ale taky můžeš. Nejlepší bude když svorkovnici vysuneš a podíváš se
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |