Je to k zblití.Dělají to jak tady někdo psal lidi se starejma vrakama mi s pěknýma autama se znažime , aby jsme netukli dveřma do druhého a tím nepoškrábali svoje auto.
Je to hnus

Přesně, kdo má trochu slušný auto, tak si dává bacha a tihle blbci v orezlejch škopkách, těm je to jedno. Je jasný, že každej nemá na to mít hezký auto, ale trocha ohleduplnnosti by neškodila.oskin píše:Parkuji na sídlišti přijede stará škodárna plná lidí a nacouve mezi auta, teď začnou všichni otvírat dveře a zjistí, že nemají místo na vystoupení to je neodradí a natvrdo otevřou dveře a máznou do vedlejších aut.Nemůžou nejdříve vystoupit a potom zacouvat.To stejné se děje při odjezdu.Auto mám samej šrám a jeden až na plech.
Je to k zblití.Dělají to jak tady někdo psal lidi se starejma vrakama mi s pěknýma autama se znažime , aby jsme netukli dveřma do druhého a tím nepoškrábali svoje auto.
Je to hnus
panove a damo rekl bych ze to neni o ohleduplnosti ale o zavisti. ja te to auto zavidim tak at tam mas aspon nakej skrabanec abys mel vrak jako ja neOťas píše:Přesně, kdo má trochu slušný auto, tak si dává bacha a tihle blbci v orezlejch škopkách, těm je to jedno. Je jasný, že každej nemá na to mít hezký auto, ale trocha ohleduplnnosti by neškodila.
zdravím,no asi to tak začnu praktikovat taky,já si to dneska vyzvedl,lakýrník to udělal,no platil jsem za někoho jiného,zadní nárazník je opět stříbrný,bez červené barvy,a černého plastu,ještě že to nerozlámal,stejně mně to sere,pardon,mohlo být křídlo,nebo sříška,takhle zase utřu,nějakej vrak tě orve a hurá pryč,to je moda,už nebudu chodit do nákupáků s manželkou,raději budu stepovat u auta.n13 píše:Přesně vím o čem mluvíte. Minulý týden jsem nechával přelakovat zadní nárazník. Nějakej hňup to nevytočil a pěkně mi ho sjel. Ještě do nědávna jsem se vždy snažil parkovat tak abych umožnil parkování i ostatním. Teď už na to prdím. Stojím od každého metr ať ušetřím své auto škrábanců. Uznávám, že je to sobecké, ale kdo to má pořád platit.
to víš,on se starou plečkou si hlavu nedělá,drb sem drb tam,on si maximálně,když už má zájem,namočí štěteček do barvy,přemázne to a nazdar,jenže naše autí musí navštívit lakýru,tady to štěteček nezachrání,on dá stovku za barvu,tedy jestli,no a ty tahej tisícovky,mně to příde normálně bezohledný,snad se v tom i vyžívají.mám ten pocit,on nemá hezký auto,tak co..Oťas píše:Přesně, kdo má trochu slušný auto, tak si dává bacha a tihle blbci v orezlejch škopkách, těm je to jedno. Je jasný, že každej nemá na to mít hezký auto, ale trocha ohleduplnnosti by neškodila.oskin píše:Parkuji na sídlišti přijede stará škodárna plná lidí a nacouve mezi auta, teď začnou všichni otvírat dveře a zjistí, že nemají místo na vystoupení to je neodradí a natvrdo otevřou dveře a máznou do vedlejších aut.Nemůžou nejdříve vystoupit a potom zacouvat.To stejné se děje při odjezdu.Auto mám samej šrám a jeden až na plech.
Je to hnus
No ja teda nevim jak ostatní ale koupil jsem astřičku a peněz nemám zrovna na rozdávání. Takže bohužel s těma ťukancema se musim smířit. Rozhodně nehodlám kvuli pár škrábancům dávat tisíce za lak. No a teď už 2 měsíce jezdím s rozlámanym zadkem. Prostě prachy nejsouJarda píše:panove a damo rekl bych ze to neni o ohleduplnosti ale o zavisti. ja te to auto zavidim tak at tam mas aspon nakej skrabanec abys mel vrak jako ja neOťas píše:Přesně, kdo má trochu slušný auto, tak si dává bacha a tihle blbci v orezlejch škopkách, těm je to jedno. Je jasný, že každej nemá na to mít hezký auto, ale trocha ohleduplnnosti by neškodila.mas pekne auto
mas hodne penez tak si to voprav ne
![]()
zavist je hrozna vec![]()
jo a jeste jedno pravidlo z ciziho krev netece. na to take nezapominejte![]()
Mluvíš mě z duše... Na parkovišti je nezklápím pokud opravdu nejsou místa na těsno vedle sebe jako je třeba tady v TescuRadoš 92 píše:Máme tu jednosměrky, tak jen tu stranu, co kouká na silnici, ale raději vždycky. Už nemálokrát se tu stalo, že šli "borci posilněni alkáčem" a vozili se po zrcátkách. A co oko nevidí, srdce nebolí.
Naprostej souhlas ... My máme ulici trochu z kopce a parkujeme vedle sebe v řadě . Takže když někdo zastaví nade mnou a otevře dveře , už mám zásekoskin píše:Parkuji na sídlišti přijede stará škodárna plná lidí a nacouve mezi auta, teď začnou všichni otvírat dveře a zjistí, že nemají místo na vystoupení to je neodradí a natvrdo otevřou dveře a máznou do vedlejších aut.Nemůžou nejdříve vystoupit a potom zacouvat.To stejné se děje při odjezdu.Auto mám samej šrám a jeden až na plech.
Je to hnus
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |