Dvojče Astra ?

Co se jinam nehodí pište sem
Princ William

Příspěvek od Princ William »

A.P. píše:No výborně. Tohle téma dovede uklidnit zvlášt když mám auto taky z němec a v sobotu tam jedu že :?
neboj :!: ja byl v rajchu s astrou uz tolikrat ze na prstech ctyrech rukouch bych to nespocital a tak 95% jen na me mavali abych jel dal. jen jednou mi drtil a to jsem to zkousel na obcanku protoze starat se o pas mi porad nebavi tak jsem si myslel jak si to ulehcim ale opak byl pravdou. od ty doby jezdim zase jen na pas. mohla to byt jen nahoda ale radeji to nezkousim. prece jen jsem rad kdyz je vsechno ok jede se dal aniz by nekdo neco chtel.

P.S. veski diky za info
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Reklama

Marky

Příspěvek od Marky »

Hele, to hlidani ukradenych aut neni o celnicich na hranicich, ale o kamerovem systemu, ktery to hlida a porovnava z databazi, treba na hranicich se Slovenskem jsem se s tim uz setkal.

Velmi účinné je nasazení kamerové techniky při přejezdech státních hranic, ke kontrole jednotlivých SPZ automobilů. Technika dokáže ve spojení s patřičným SW porovnávat projíždějící vozidla s databázemi odcizených či jinak pro policii zajímavých aut.

Zařízení pro rozpoznávání státních poznávacích značek je založeno na využití osvědčeného systému ZTC/MAZ-VIS (Vehicle Identification System). Tento systém je již několik let úspěšně používán ve více zemích.

rozpozná státní poznávací značky s licenčními čísly aut používanými v České republice a srovná je s databází pohřešovaných a ukradených vozidel a také s databází vozidel registrovaných v České republice,
rozpozná poznávací značky dalších evropských států sousedících s Českou republikou (Německo, Polsko, Rakousko, Slovensko), dalších států EU (Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Nizozemsko, Irsko, Itálie, Lucembursko, Portugalsko, Řecko, Španělsko, Švédsko, Velká Británie) a Švýcarska, systém je schopen se při poskytnutí dostatečného počtu vzorků "naučit" rozpoznávat SPZ dalších států).

http://www.mvcr.cz/casopisy/policista/2 ... amery.html
Marky

Příspěvek od Marky »

A toto me z toho odkazu co jsem daval o prispevek vyse opravdu rozesmalo :D .

Jinou aplikací je porovnávání tváří lidí na hraničních přechodech. Kamerové systémy zařazené do identifikačních systémů slouží v některých státech EU jako dokonalá prevence proti bigamistům. Systém dokáže porovnat velký počet fotografií uložených v databázi s podobou nastávajících manželů, zda již nejsou zadáni.
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Myslím, že kamerový systém tvoje ukradené auto neodhalí jelikož máš na něm českou RZ a né německou jakou mělo při krádeži. Poznají to jedině přes vincode a to kamera neodhalí....
Marky

Příspěvek od Marky »

Jasne, ale pokud budou databaze propojeny, coz uz defakto je, tak je to upozorni na nesrovnalost. "Bacha to nesedi" - astra, jine barvy nez je v databazi, jina karosarska verze nebo spztka prendana z jineho auta a uz se Ti bude Simir venovat :D .
veski

Příspěvek od veski »

Tak pávě skončila reportáž v Občanském judu o motorce - dvojče. Za pár dní se objeví v internetovém archívu.
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
veski

Příspěvek od veski »

Ještě k passatu:
Koupen od 24 letého kluka z Plzně, který jej měl mít z nějaké firmy. Po dvou telefonátech přestal komunikovat = je na něj podané trestní oznámení.
Auto mělo všechny papíry v česku v pořádku. Včetně "poctivě" vedené servisky. I němci pochválili mistrovsky odvedenou práci :?
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
Odpovědět