Tak to potom jóóóó, to Tě omlouvá...Ajuschka píše:lucasek píše:Ajuschka píše:ocekavam velke male fotky z akcicky...![]()
Tak neočekávej fotečky a doraž taky..
Dorazila bych, kdyby jsme nemeli vekou rodinnou akci.... ja dorazim v nahradnim terminu![]()
![]()

Tak to potom jóóóó, to Tě omlouvá...Ajuschka píše:lucasek píše:Ajuschka píše:ocekavam velke male fotky z akcicky...![]()
Tak neočekávej fotečky a doraž taky..
Dorazila bych, kdyby jsme nemeli vekou rodinnou akci.... ja dorazim v nahradnim terminu![]()
![]()
to je skoda (pochopitelne Te to preju ze nemusis do prace. vime kazdej jak se nam tam chce). myslel jsem ze se podivam na Decko. no to pak ale nevim co budu delat. budu vyrazet nekdy rano. a bubeme tentokrat dva. ja a brachaZdeněk Lbc píše:V práci nebudu, byl jsem minulou sobotu. Budu odpočívat s kopytama nahoře!
Určitě přijeď, do Bedřichova se dá dojed úplně v pohodě přímo z Jablonce jsou cedule. Jinak na telefon můžeš klidně mě.Cidla píše:Tak jelikož tam jede Princ tak tedy na 99% taky dorazím..takže mě čekejte ale až mezi tou 4 a 5 hodinou jelikž jdu do práce...někomu pak zavolám až budu přijíždět aby mi vysvětlil kde zrovna jste jelikož se v Liberci nevyznám
..tak zatím čus
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |