win: kdyby si chtěl smazat některý příspěvky který se sem nehoděj řekni... něco s tim udělám...

Ahojda koukam ze mame stejnej fotak, HP R507. Mohl bys mi prosim vyfotit tvuj zadni naraznik? konkretne mam zajem o tu podelnou jakoby diru uprostred. Koukal sem na netu a na googlu ze nektery tam maj normalne mrizku na odvod vzduchu ze spodku auta a ja tam mam cernej plastwin píše:jo to sem cetl.. ok
zdravím,moc krásnoučký vozítko,interiér je vážně luxus,no mně by zajímala ta ozdobná lišta na zadních dveřích,zda by taky pasovala,nebo se dá sehnat na pětidvéřko?ta lišta je pěkný doplněk.win píše:jojo zima a hnusny pocasi je velkej nepritelMiro.design píše:hustyyyy coupatko ,ale ta bezovka musi v zime vypat co![]()
jo a taky by me zajimalo jestli ma mensi zadni svetla nez treba 3dverko![]()
zadni lampy jsou stejny jak u ostatnich astricek (tedy vyjma kombika)
No ale rek bych ze nebude problem ji sehnat. stejne jako jine dily.Zdeněk Lbc píše:S lištou na kombíka nemá nic společnýho. Ta je o dost širší. Tato by měla pasovat na sedan. V jednu chvíli jsem o ní uvažoval, ale stojí dost peněz!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |