Děs co lidi dokážou!!!
- Reklama
Ale tady jde konkrétně o toto video co na tom nechápete??? Zabil někoho, naboural někoho? Neříkám že neporušil dopravní předpisy, ale prostě na tomto videu se nic zlého nestalo
... Jednoduše jel jen rychle
Debata o tom že když by to a to zase to už nesměřuje na toto video...

Debata o tom že když by to a to zase to už nesměřuje na toto video...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Díky této úvaze jsou právě plné černé kroniky....já se držím tohoto :Spěchej pomalu.Charlie píše:Jo někdy je prostě naspěch, nikomu nic neudělal, tak je to ok. Každej někdy jede rychle a i někdy předjíždí né úplně bezpečně. Já taky někdy po okresce valim 190, je to každýho věc a hlavně každýho zodpovědnost, dokud něco neudělá někomu jinýmu, kdo je v tom nevině, tak proč ne.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
No záleží jak rychle jedeš a na víceproudý silnici musíš rychleji jedoucímu vozidlu uvolnit cestu, i když jedeš maximální dovolenou rychlostí.milosh píše:[presne, to samy jsem chtel napsat taky, kdyz jede nakej cur*k me nalepenej 20cm za prde*i tak rad na ty brzdy dupnu at si uvedomi ze nejsem jeho stara aby sem i na ten zadek lepil !!!!
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Moje řeč...plno řečí jak ohrožuje ostatní lidi a při tom vybržďování sami vytvářejí krizové situace, které mohou skončit úplně stejně...tj.odnesou to nevinní kterými se tady pořád někteří ohání..manli2 píše:a kvůli takovejm vychovatelům je na silnicích nejvíc krizovek...
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Kvůli téhle úvaze černý kroniky určitě nejsou, já nejsem z těch, kteří jezdí zrovna pomalu, ale kvůli mě žádná krizovka na silnici ještě nebylamilode píše:Díky této úvaze jsou právě plné černé kroniky....já se držím tohoto :Spěchej pomalu.

- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor..na to jakou jel ten kořen rychlostí a jakým stylem tak nejel až tak nebezpečně! Omezil pár aut, ale nikoho neohrozil!! Ale to neznamená že tohle schvaluji tohle byl už extrém někoho kdo má v něčem určitej mindrák a někde jinde si ho vybíjí...mám rád rychlou jízd, ale rychlá neznamená nebezpečná! Když člověk dodržuje určitá pravidla dá se jezdit i rychle a bezpečně. Manli na můj vkus má moc silácký řeči o tom jak jsou špatný co jezděj pomalu. Uvědom si že na našich silnicích je na okreskách povolená rychlost 90km/h takže pokud někdo jede touhle rychlostí a ty jedes 150..on nemá povinnost se ti uhejbat je to jen jeho dobrá vůle! On pravidla dodržuje ty ne... něco jinýho je když si to valí 60 a za ním se dělá kilometrová fronta to pak je na zabití.
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Ten týpen na videu předjížděl když viděl že to stihne
.... Ten měl i na to motor, když jsem viděl jak rychle dokázal předjet auto, tak já bych asi těžko takto mohl uskutečnit... Dle mého názoru ani neriskoval tak jako jiní na tomto světě 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Moje řeč, když máš pořádný auto, který na to má, tak je to bezpečnější, než když se někdo snaží předjíždět s rachotinou, která na to nemá a takových je u nás hodně.AstraMan píše:Ten týpen na videu předjížděl když viděl že to stihne.... Ten měl i na to motor, když jsem viděl jak rychle dokázal předjet auto, tak já bych asi těžko takto mohl uskutečnit... Dle mého názoru ani neriskoval tak jako jiní na tomto světě
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
presne, treba Manliho lemra, ale s njoy lampamaCharlie píše:Moje řeč, když máš pořádný auto, který na to má, tak je to bezpečnější, než když se někdo snaží předjíždět s rachotinou, která na to nemá a takových je u nás hodně.AstraMan píše:Ten týpen na videu předjížděl když viděl že to stihne.... Ten měl i na to motor, když jsem viděl jak rychle dokázal předjet auto, tak já bych asi těžko takto mohl uskutečnit... Dle mého názoru ani neriskoval tak jako jiní na tomto světě

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kde sem napsal něco takovýho? já sem akorát napsal že nejhorší sou ty co výchovávaj...Cidla píše:Manli na můj vkus má moc silácký řeči o tom jak jsou špatný co jezděj pomalu. Uvědom si že na našich silnicích je na okreskách povolená rychlost 90km/h takže pokud někdo jede touhle rychlostí a ty jedes 150..on nemá povinnost se ti uhejbat je to jen jeho dobrá vůle!
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Jestliže jedeš 190 po okrsce.....skočí ti tam blbá srna a jsi hned v maléru.Charlie píše:Kvůli téhle úvaze černý kroniky určitě nejsou, já nejsem z těch, kteří jezdí zrovna pomalu, ale kvůli mě žádná krizovka na silnici ještě nebylamilode píše:Díky této úvaze jsou právě plné černé kroniky....já se držím tohoto :Spěchej pomalu.ale krizovek jsem zažil spoustu, jak v autě, tak na motorce a né mojí vinou, níbrž vinou těch, kteří si myslí, že když budou předjíždět do pravotočivý zatáčky, že zrovna jim tam nic proti nepojede, a ono tam to auto zrovna je, kvůli takovejm jsou černý kroniky.
A takových vás je víc,pak je jen otázka času,kdo a kdy se do tý kroniky dostane a v horším případě koho tam dostane......neber to na sebe,je to myšleno v globalu......
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Má Astra G
Má Astra G