Je to různé, vůz od vozu, čert se v tom vyznej.Slag píše:Schválně jsem se teď byl podívat v autěa našel jsem lanko na plynu... (úplně nahoře na té tyčce pedálu)

Je to různé, vůz od vozu, čert se v tom vyznej.Slag píše:Schválně jsem se teď byl podívat v autěa našel jsem lanko na plynu... (úplně nahoře na té tyčce pedálu)
mám Z14XE...takže tedy elektronika...ok a děkujiArwy píše:Ak máš motor X14XE, tak tam je plyn (škrtiaca klapka) ovládaný mechanicky lankom od plynového pedálu. Reakcia by mala byť takmer okamžitá.milkyns píše:ahoj všem, koupil jsem Astru a nějak mi netáhne plyn.Mám 1,4 16V caravan r.v.2000 a nevím, jestli je to líným motorem na to robustní auto či opravdu plynem a něco s ním spojeného.Když přidám, tak prostě plyn se jakoby najde až za chvíli. Pal.flitr vyměněn, rozvoďák taky.Jsem laik, poradí někdo?
Ak máš motor Z14XE, tak tam je plyn ovládaný elektronicky. Niektorý chalani s elektronickým plynom tu už spomínali, že odozva auta na jeho zošliapnutie je oneskorená.
Stačí keď otvoríš prednú kapotu a lanko uvidíš medzi palstovým deklom motora a šrtiacou klapkou.Slag píše:Schválně jsem se teď byl podívat v autěa našel jsem lanko na plynu... (úplně nahoře na té tyčce pedálu)
milkyns píše:prostě mi to netáhne..ba i škube, když přidám plyn
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |