Bude ale to je az druhorade, nejdriv musim dat auto do kupy tak aby se mi to libilo a pak muzu zacit s exterierem, ale chtel bych kridlo (typ jako je OPC)Máslo píše:A křidélko dávat nebudeš? .... myslím, že by jí slušelo ....

Bude ale to je az druhorade, nejdriv musim dat auto do kupy tak aby se mi to libilo a pak muzu zacit s exterierem, ale chtel bych kridlo (typ jako je OPC)Máslo píše:A křidélko dávat nebudeš? .... myslím, že by jí slušelo ....
Čus čeče,už si mnenil ty rozvody,jak seti podařilo nacpat ten řemen na misto řetězu ':?:' ':shock:'Bobik píše:Tak zase jsem o neco vylepsil svoji briketku...
Komplet nove predni brzdy .. ATE Power disk
Komplet nove zadni brzdy .. Ferodo Premier (navod na vymenu hozenej na webu)
Chystam predni mracitka a upravenou predni masku, krizenec mezi OPC a coupe![]()
Pak co me ceka a nemine komplet rozvody a remen s kladkama a bude zase na nejakou dobu vystarano....
Nejen, ze z Vase regionu na co sahnete to poserete (viz. moje auto - bylo taky z vidlakova ValMez, Roznov je co by kamenem dohodil), navic jeste neumis ani cist! Pisu rozvody A remen s kladkama! Uz tomu rozumis, lae co od VAS VALMEZAKU cekat..zdenek u píše:Čus čeče,už si mnenil ty rozvody,jak seti podařilo nacpat ten řemen na misto řetězu ':?:' ':shock:'Bobik píše:Tak zase jsem o neco vylepsil svoji briketku...
Chystam predni mracitka a upravenou predni masku, krizenec mezi OPC a coupe![]()
Pak co me ceka a nemine komplet rozvody a remen s kladkama a bude zase na nejakou dobu vystarano....
Celkem pruďas (':twisted:')Bobik píše:Nejen, ze z Vase regionu na co sahnete to poserete (viz. moje auto - bylo taky z vidlakova ValMez, Roznov je co by kamenem dohodil), navic jeste neumis ani cist! Pisu rozvody A remen s kladkama! Uz tomuzdenek u píše:Čus čeče,už si mnenil ty rozvody,jak seti podařilo nacpat ten řemen na misto řetězu ':?:' ':shock:'Bobik píše:Tak zase jsem o neco vylepsil svoji briketku...
, lae co od VAS VALMEZAKU cekat..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |