chichidominus-et-deus píše:A kolik čekáš dětí? Pokud jedno, tak 3D v pohodě zvládne nápor rodiny.
Perseus - Astra G- Y20DTH 3dv. - UPD. str. 5
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Perseus
- Kontaktovat uživatele:
Cau sem z Hermanovy Hute. My name is Martin Poslední, 19 let. :pjarda píše:tak na tebe jsem chlape cekal. videm te dost casto. napis mi vice info na sz. jinak asi nejsi Plzenskej protoze te vidim dost casto v Nejranech a tam tim smerem. jinak co se tyka info chci vedet motor a pokud mozno i fotky interieru, treba i vybavu proste tak nak skoro vse klidne i tvuj vek. dik jarda (jinak presne bydliste(jenom mesto nebo obec) mi napis do sz teda pokud ho nechces publikovat). jinak ty fotky jsou asi focene za rochlovem u toho letiste nebo co to tam je ne?
jinak vitej mezi nama uz konecne treti plzenak (teda skoro) ani ja ani libik nebydlime primo v Plzni (libik teda skoro).
(btw: je to foceny za Hnevnicema)
Naposledy upravil(a) Perseus dne 23 bře 2006, 19:56, celkem upraveno 1 x.
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no je fakt pekna...škoda toho vyfuku...ale jak uz jsem nekde psal....tomu autu stci málo...protoze uz je to delo od vyroby...kor 3-dvéř...chvalim...snad to stihnu do srazu dodelat at se muzem vedle sebe vyjmat... 
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
- Princ William
jo to jsem si taky uvedoml ze to jsou hnevnice az jsem byl doma. jinak je to tam kde jsem myslej kdyz vyjedes z toho lesa tak na ten velkej krizovatcePerseus píše:Cau sem z Hermanovy Hute. My name is Martin Poslední, 19 let. :pjarda píše:tak na tebe jsem chlape cekal. videm te dost casto. napis mi vice info na sz. jinak asi nejsi Plzenskej protoze te vidim dost casto v Nejranech a tam tim smerem. jinak co se tyka info chci vedet motor a pokud mozno i fotky interieru, treba i vybavu proste tak nak skoro vse klidne i tvuj vek. dik jarda (jinak presne bydliste(jenom mesto nebo obec) mi napis do sz teda pokud ho nechces publikovat). jinak ty fotky jsou asi focene za rochlovem u toho letiste nebo co to tam je ne?
jinak vitej mezi nama uz konecne treti plzenak (teda skoro) ani ja ani libik nebydlime primo v Plzni (libik teda skoro).
(btw: je to foceny za Hnevnicema)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
no von by se urcite ten vejfuk taky za nakej drobnej peniz nechal predelat (zkratit) ale to je vec nazorudj.chicken píše:no je fakt pekna...škoda toho vyfuku...ale jak uz jsem nekde psal....tomu autu stci málo...protoze uz je to delo od vyroby...kor 3-dvéř...chvalim...snad to stihnu do srazu dodelat at se muzem vedle sebe vyjmat...
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, treba moje auto se libi jenom mejarda píše:no von by se urcite ten vejfuk taky za nakej drobnej peniz nechal predelat (zkratit) ale to je vec nazorudj.chicken píše:no je fakt pekna...škoda toho vyfuku...ale jak uz jsem nekde psal....tomu autu stci málo...protoze uz je to delo od vyroby...kor 3-dvéř...chvalim...snad to stihnu do srazu dodelat at se muzem vedle sebe vyjmat...kazdej ma pravo mit vlastni auto dle sve predstavy
![]()
![]()
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
ted nevim jestli to je tvuj vejfuk nebo na tej kare co je zde. ale myslim si ze myslel tuden vejfuk ne ten tvujxpolstarekx píše:jeee dekujuuu moc mocpavaroti píše:mě se třeba ten vejfuk moooooc líbíJe takovej velkej
Může bejt, salamaliku
![]()