Tatonkova kára- X16XEL 5dv.

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

njo ten vnitrek je fakt hodne peknej, ta kuze uplne bomba a to drevo je fakt umela hmota...
kdyby to bylo ze dreva mel bys tam cervotoce :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Reklama

Tatonka

Tatonkova kára

Příspěvek od Tatonka »

Marcel píše:Tatonka: nechcem ťa sklamať ale moje stolárske oko mi hovorí že to je na 99%foliovaný plast :shock:
Díky, že jsi mi nechal naději na 1%. Fakt všemu co se píše věřím... Ale stejně je to pěkný i s plastem...
Jinak na to, že jsem holku kupoval 5 let starou z Německa ( 115000km), tak ta kůže vypadá pořád super, není vůbec poškozená. A autíčko bylo a je pořád v super stavu. Jinak pouze výměna tyčky stabilizátoru.

Tatonka

:roll: :roll:

Obrázek

Obrázek
Princ William

Příspěvek od Princ William »

nemas vosoupanej volant. z tech fotek se mi zda ze jo :?: kolik mas ted najeto :?: jinak ja tam mam taky to drevo. nemate nekdo naprodej celej ten palubni panel :?: chtel bych to vymenit nebo vymenim za obyc cernej + jeste nakej doplatek k tomu cernymu. ale nejradsi bych to vymenil za barvu sampana nebo ho rovnou koupil za rozumnou cenu.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

jeee ty mas stejny koleska jako jaa :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Tatonka

Tatonkova kára

Příspěvek od Tatonka »

jarda píše:nemas vosoupanej volant. z tech fotek se mi zda ze jo :?: kolik mas ted najeto :?: jinak ja tam mam taky to drevo. nemate nekdo naprodej celej ten palubni panel :?: chtel bych to vymenit nebo vymenim za obyc cernej + jeste nakej doplatek k tomu cernymu. ale nejradsi bych to vymenil za barvu sampana nebo ho rovnou koupil za rozumnou cenu.
Jardo, vošoupanej není vůbec, teď k dnešku mám najeto 130120 km. A je to dřevěný.... :lol: :lol:
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Re: Tatonkova kára

Tatonka píše:
jarda píše:nemas vosoupanej volant. z tech fotek se mi zda ze jo :?: kolik mas ted najeto :?: jinak ja tam mam taky to drevo. nemate nekdo naprodej celej ten palubni panel :?: chtel bych to vymenit nebo vymenim za obyc cernej + jeste nakej doplatek k tomu cernymu. ale nejradsi bych to vymenil za barvu sampana nebo ho rovnou koupil za rozumnou cenu.
Jardo, vošoupanej není vůbec, teď k dnešku mám najeto 130120 km. A je to dřevěný.... :lol: :lol:
jako dreveny jako fakt?? :shock:
jinac to sampano je hezky ale... myslim ze se to hodi k jak ktery barve, treba do bily nebo do cerveny astry bych to moc necpala
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Princ William

xpolstarekx píše:
Tatonka píše:
jinac to sampano je hezky ale... myslim ze se to hodi k jak ktery barve, treba do bily nebo do cerveny astry bych to moc necpala
tak ja na to se.. necham tam drevo (nebo imitaci) a bude hotovo.
jinak se mi to z te fotky zdalo ze je vosoupanej (volant)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

jarda píše:
xpolstarekx píše:
Tatonka píše: Jardo, vošoupanej není vůbec, teď k dnešku mám najeto 130120 km. A je to dřevěný.... :lol: :lol:
tak ja na to se.. necham tam drevo (nebo imitaci) a bude hotovo.
jinak se mi to z te fotky zdalo ze je vosoupanej (volant)
pockej casem ono se treba neco objevi a bude to hezci nez šáňo :lol:
btw.: peknej avantar :lol: :twisted: :wink:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Princ William

jako ja mam peknej avantar nebo nekdo jinej :?: :arrow: ted to nechapu :?:
Tatonka

Příspěvek od Tatonka »

Hele,

kolegové, mluvte česky. Vůbec vám nerozumím a je to moje rubrika.

Jinak jdu zítra na servisní prohlídku po 15 tis. km do Opla a dám vám potom vědět co to koštovalo.

Tatonka
manli2

Příspěvek od manli2 »

Tatonka: hele tady se může mluvit jakkoliv jen né sprostě, a když něcčemu nerozumíš neni nic jednoduššího než se zeptat :wink: :roll:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

manli2 píše:Tatonka: hele tady se může mluvit jakkoliv jen né sprostě, a když něcčemu nerozumíš neni nic jednoduššího než se zeptat :wink: :roll:
hlavně slušně! kurva
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Jarda píše:jako ja mam peknej avantar nebo nekdo jinej :?: :arrow: ted to nechapu :?:
njo jasne ze ty, nikdo jinej ho tu neobmenoval :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Tatonka

Příspěvek od Tatonka »

manli2 píše:Tatonka: hele tady se může mluvit jakkoliv jen né sprostě, a když něcčemu nerozumíš neni nic jednoduššího než se zeptat :wink: :roll:
Hele , vyjadřuj se k tématu a nepoučuj. Dost si mě svým chováním naštval. A radši na tento příspěvek neodpovídej, pokud nebude k tématu.

A tím je...Tatonkova kára

Díky za pochopení

Tatonka
Radar

Příspěvek od Radar »

Marcel píše:Tatonka: nechcem ťa sklamať ale moje stolárske oko mi hovorí že to je na 99%foliovaný plast :shock:
Ten interier máš fakt super a to dřevíčko na přístrojovce to přece k pěkným koženým sedačkám nejde ani jinak.Fakt chválim :roll: a nic bych s tím nedělal
Odpovědět