kdyby to bylo ze dreva mel bys tam cervotoce

Díky, že jsi mi nechal naději na 1%. Fakt všemu co se píše věřím... Ale stejně je to pěkný i s plastem...Marcel píše:Tatonka: nechcem ťa sklamať ale moje stolárske oko mi hovorí že to je na 99%foliovaný plast
Jardo, vošoupanej není vůbec, teď k dnešku mám najeto 130120 km. A je to dřevěný....jarda píše:nemas vosoupanej volant. z tech fotek se mi zda ze jokolik mas ted najeto
jinak ja tam mam taky to drevo. nemate nekdo naprodej celej ten palubni panel
chtel bych to vymenit nebo vymenim za obyc cernej + jeste nakej doplatek k tomu cernymu. ale nejradsi bych to vymenil za barvu sampana nebo ho rovnou koupil za rozumnou cenu.
jako dreveny jako fakt??Tatonka píše:Jardo, vošoupanej není vůbec, teď k dnešku mám najeto 130120 km. A je to dřevěný....jarda píše:nemas vosoupanej volant. z tech fotek se mi zda ze jokolik mas ted najeto
chtel bych to vymenit nebo vymenim za obyc cernej + jeste nakej doplatek k tomu cernymu. ale nejradsi bych to vymenil za barvu sampana nebo ho rovnou koupil za rozumnou cenu.
![]()
tak ja na to se.. necham tam drevo (nebo imitaci) a bude hotovo.xpolstarekx píše:jako dreveny jako fakt??Tatonka píše:Jardo, vošoupanej není vůbec, teď k dnešku mám najeto 130120 km. A je to dřevěný....jarda píše:nemas vosoupanej volant. z tech fotek se mi zda ze jokolik mas ted najeto
![]()
![]()
jinac to sampano je hezky ale... myslim ze se to hodi k jak ktery barve, treba do bily nebo do cerveny astry bych to moc necpala
pockej casem ono se treba neco objevi a bude to hezci nez šáňojarda píše:tak ja na to se.. necham tam drevo (nebo imitaci) a bude hotovo.xpolstarekx píše:jako dreveny jako fakt??Tatonka píše: Jardo, vošoupanej není vůbec, teď k dnešku mám najeto 130120 km. A je to dřevěný....![]()
![]()
jinac to sampano je hezky ale... myslim ze se to hodi k jak ktery barve, treba do bily nebo do cerveny astry bych to moc necpala
jinak se mi to z te fotky zdalo ze je vosoupanej (volant)
hlavně slušně! kurvamanli2 píše:Tatonka: hele tady se může mluvit jakkoliv jen né sprostě, a když něcčemu nerozumíš neni nic jednoduššího než se zeptat![]()
Hele , vyjadřuj se k tématu a nepoučuj. Dost si mě svým chováním naštval. A radši na tento příspěvek neodpovídej, pokud nebude k tématu.manli2 píše:Tatonka: hele tady se může mluvit jakkoliv jen né sprostě, a když něcčemu nerozumíš neni nic jednoduššího než se zeptat![]()
Ten interier máš fakt super a to dřevíčko na přístrojovce to přece k pěkným koženým sedačkám nejde ani jinak.Fakt chválimMarcel píše:Tatonka: nechcem ťa sklamať ale moje stolárske oko mi hovorí že to je na 99%foliovaný plast
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |