Matiz / Spark
Panove,
diky za nazory, jeste budu koukat po nabidkach trhu, zatim jsem trochu na rozpacich. Nove auto kvuli cene to uz asi nebude, protoze matizka/sparka jste mi zavrhli a cenove jeste prijatelny logan by byl moc velky.... Ta C1 ja zajimava i cenou, ale pokud by to bylo na splatky, coz je podminkou, tak uz je to na me drahe.
Kdyz uz ne nove, tak alespon se serviskou do 50.000Km, nebourane, maly objem a s rokem minimalne 2000> , tazke cenove zajimave auta zustavaji punto, corsa, fiesta a getz.
diky za nazory, jeste budu koukat po nabidkach trhu, zatim jsem trochu na rozpacich. Nove auto kvuli cene to uz asi nebude, protoze matizka/sparka jste mi zavrhli a cenove jeste prijatelny logan by byl moc velky.... Ta C1 ja zajimava i cenou, ale pokud by to bylo na splatky, coz je podminkou, tak uz je to na me drahe.
Kdyz uz ne nove, tak alespon se serviskou do 50.000Km, nebourane, maly objem a s rokem minimalne 2000> , tazke cenove zajimave auta zustavaji punto, corsa, fiesta a getz.
- Reklama
Ja ani tak nemyslel cenu (i kdyz to je samozrejme taky pravda), ale tu sebranku, co tam dela. Jako jarni prohlidka s prehozenim kol na pockani predstavovalo 4,5 hodiny cekani. Baterka v notebooku lehla po dvou hodinach a co pak... bych je fakt nakopalsantik píše:Kavalitu podvozku neviem,ale servis ako som pisal drahy.

--- Astra G '98 1.4 16V ---
Aj v opli najdes patlakov.Peugeot je spolahlivy,malo zere(hlavne HDi) ale drahy servis ked sa nieco posere.
Nieje francuz ako francuz.Peugeot mozes porovnavat s citroenom(v podstate to iste).renault by som osobne nechcel(uz len preto ako vyzereju
)
Nieje francuz ako francuz.Peugeot mozes porovnavat s citroenom(v podstate to iste).renault by som osobne nechcel(uz len preto ako vyzereju

Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
405 asi jo, tomu bych i veril, ale co muzu posoudit osobne, tak
206 - total srot, nebrat ani nahodou
307 - pekny, ale 2.0 HDi dost zere a vubec nejede
406 - slo to, ale strasne zrala (1.8 12l/100km)
407 - moc neznam, ted je nova
607 - pekny pojezdeni, ale trosicku drazsi (el. posuvna sedacka 25 litru
)
Zlata Astra
206 - total srot, nebrat ani nahodou
307 - pekny, ale 2.0 HDi dost zere a vubec nejede
406 - slo to, ale strasne zrala (1.8 12l/100km)
407 - moc neznam, ted je nova
607 - pekny pojezdeni, ale trosicku drazsi (el. posuvna sedacka 25 litru

Zlata Astra

No tak ja se svou 1.4 jsem kamosovi v pohode ujel. Najezd z Opatova na D1 smer Brno, to je tak od 50km/h zrychlovani. Vic jak 150 jsem nejel, stejne jsem na nej cekal na pumpe.
Kdyz se pak ptam, jestli se bal provozu, nebo ceho, tak rikal, ze mel plyn az pod podlahou
Je to ale HDi tak 4 roky stary, treba to vylepsili.
Kdyz se pak ptam, jestli se bal provozu, nebo ceho, tak rikal, ze mel plyn az pod podlahou

Je to ale HDi tak 4 roky stary, treba to vylepsili.