Tak mne bohužel čeká něco podobného.

Já dnes poprvé za 24let co mám řidičák boural z mé viny.

Odbočoval jsem na křižovatce doleva. Proti mně dvoupruh do zatáčky (zakryté stromy). Já si najel do křižovatky, auta jela jen v pravém pruhu tak jsem ještě kousek popojel když se přiřítila audina v levém a na poslední chvíli na to dupnul, ale už do mne najel. Tím že už jsem kouskem čouhal do toho jeho pruhu tak vina na mně. Dopraváci říkali že i podle kamer je vina na mně. Taky říkali že to je tam celkem časté. Tak by teda mohli přeprogramovat semafory. Rozhodující bylo to popojetí. Já mám havarijko tak uvidím ale odhaduji že to dají jako totálku a bůhví kolik dostanu. Najetých 301 tisíc bude pro pojišťovnu řádný důvod ke sražení ceny.

Podle prvního ohledání mám zrušený nárazník i výztuhu, kapotu, rozbité levé světlo (N-Joy), levou mlhovku, zimní kryt masky, vytekla chladící kapalina - kudy se ukáže až se sundá nárazník a uvidí se jestli tam je ještě něco dalšího. Ale čert to vem hlavní je že to na obou stranách byly jen plechy bez zranění. Byl to nějaký Francouz s českým autem (A6 z roku 2008) během chvilky tam přijela jeho zaměstnankyně která tlumočila. On má taky KO levé světlo, nárazník a levý blatník. Můj levý blatník vypadá že vydržel, ale jestli není hnutý se ještě uvidí stejně tak jestli tam není ještě něco dalšího. Ani jednomu nám airbag nevystřelil.