Milhiho Astrule 1,6 16V X16XEL 5dv. nové foto str.2 dole

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

milosh píše:maska akola super,ale ty zluty bubny a deravy prahy, no nevim nevim, na ty bubny dej stribrnou, takhle to je jak kdybys mel skodu 120, tam by se to hodilo :roll:
Tak jsem tam zapomnel dat ty kousky do prahu(prehazoval jsme ty kolesa) :? ... prahy pujdou dolu a daj se tam jiny....ja ji mam ted rozkuchanou zevnitr tak s ni nejezdim to jsme ji jen vytahl na slunicko z garaze :? je spinava ..... zluta nelibi?! :roll: me teda jo
Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Kamo, zluta ke stribrny je jak pest na oko, zluta ke zluty mozna, ale ty bys mel dat bud stribr nebo cernou podle me, jiny barvy nic moc... mozna jeste cervena, ale kdyz nemas kotouce i vzadu tak to je taky nic moc
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

milosh píše:Kamo, zluta ke stribrny je jak pest na oko, zluta ke zluty mozna, ale ty bys mel dat bud stribr nebo cernou podle me, jiny barvy nic moc... mozna jeste cervena, ale kdyz nemas kotouce i vzadu tak to je taky nic moc

Vo to jde ne :lol: ty kola pekne vyniknou.....ja to menit nebudu Opel je zluta! Nemuzu za to ze mi nenadelili i kotouce vzadu :evil: 1,4 je maj a ja nic
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

JA mam 1.6 16Va taky mam vzadu bubny 8) Ale natrel jsem je cernou at skoro nejsou videt :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

Zigi píše:I 1.4 maj bubny, jde o to, pro který trh bylo auto určeno.Jestli je z D, tak maj kotouče vzadu všechny Astry, i 1.2 16V :wink:
No prave :( v inzeratu bylo ze ma kotouce ale skutecnost byla nakonec jina.....neva stejne se mi zalibila :P .....a ono mozna lepsi na udrzbu :lol:
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

Prezbrojeni svetlometu :twisted: zatim bez xenonu....snad nejvetsi vykon byl sundat mracitka ze starych lamp :cry: ...silikon drzi proklate! :cry:

Obrázek
Princ William

Příspěvek od Princ William »

je ted to vypada fakt pekne :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Saša

Příspěvek od Saša »

Moc jí to sluší,to jsou krásný kukadla. :roll:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 »

žlutá je nej!!! taky to tak mám! :-)
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

james11 píše:žlutá je nej!!! taky to tak mám! :-)
Souhlas :lol:
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

Tak jsem Astruli do oci nadelil xenonove vybojky a sviti to vice nez dobre....foto zatim nemam ale dodam.....no a interier uz je hotovy barva panelu stribrna....az bude cas dodam dukazni material :wink:
Naposledy upravil(a) Milhi dne 19 čer 2007, 16:31, celkem upraveno 1 x.
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Čau Milhi... Pěkné úpravy, nechceš si někdy dát sraz??? Pokecali by jsme o tuningu, tvém Chipnutí apod... :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

AstraMan píše:Čau Milhi... Pěkné úpravy, nechceš si někdy dát sraz??? Pokecali by jsme o tuningu, tvém Chipnutí apod... :wink:
Ahoj AstraMane!.....srazek muzeme dat ale nevim fakt kdy se mi naskytne prilezitost....ted sama prace :roll:
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

Jak nekteri vedi Astruli jsem prodaval....par nabidek bylo ale je to srdecni zalezitost a tak zatim zustaneme spolu :P ... dneska jsem mel volnicko a tak jsem zajel na mensi foceni...muzete porovnat s prvnim prispevkem :lol: priznam se i me to pomohlo vybavit si jak vubec vypadala na zacatku 8) ....nafocene jsou xenony, interier a nova samolepka na vicku nadrze :wink: v garazi mam porad neco na prodej tak kdyztak juknete na odkaz v podpisu :wink:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Milhi dne 12 zář 2007, 01:05, celkem upraveno 1 x.
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Si kupoval v KH tu samolepku na nádrž? Já tady v Kolíně vidím spoustu, ale samé veliké :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Odpovědět